De ce nu se câştigă la pariuri: a fost DEZVĂLUITĂ principală cauză

 

Cei mai mulţi oameni se plâng că nu câştigă frecvent la pariuri, că au intrat într-o pasă proastă sau că, efectiv, nu mai ştiu ce să facă pentru a le intra biletele.

Potrivit experţilor, sunt mai multe bariere care zdruncină activitatea normală de pariere şi care, astfel, generază pierderi. În primul rând, nu toată lumea are timp să studieze meciurile aşa cum ar trebui (să studiezi sportul respectiv, să studiezi la fiecare echipă cine joacă, componenţa echipelor, obiectiv, formă, jucători suspendaţi, competiţiile în care sunt angrenate, meciuri care urmează, unde se joacă, chiar şi temperatura din oraşul respectiv, specificul campionatului respectiv etc.).

Pe scurt, nu e timp suficient de analiză, ar trebui să petreci toată ziua numai cu asta. În plus, ar trebui urmărite multe partide în direct, la televizor. Nici de asta nu e timp.

Soluţie

Astfel, fără timp suficient, facem bilete destul de slabe şi care intră mai rar, de multe ori cu noroc. De altfel, pe asta se bazează şi agenţiile, că cei mai mulţi jucători nu au timp suficient pentr analiză, sunt, oarecum, la un nivel slab. Şi atunci, firesc, apare următoarea întrebare: cum putem avea bilete bune? De unde ne putem inspira? Iar răspunsul vine automat: de la profesionişti, de la cei care se ocupă efectiv numai de acest lucru!

Iar în România, cei mai buni profesionişti se află în cadrul echipei FanatikSport (www.fanatiksport.ro), cel mai mare site de pariuri din ţara noastră. Acum oricine poate beneficia de experienţa FanatikSport, de biletele acestora.

Ce ne recomandă? Simplu, experienta, faptul că în cei trei ani şi jumătate de când suntem pe piaţă, am ieşit aproape în fiecare lună pe plus, procentajul total fiind, asadar, de peste 90%.

CASTIG FANTASTIC

În plus, unele luni au fost de-a dreptul fantastice. Cum a fost luna trecută, când Biletul lui Florin a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

De asemenea, biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR).

Vestea bună e că oricine poate acum beneficia de experienţa noastră, oricine poate paria BILETELE SIGURE, BILETELE de cote mari, PONTURILE progresive, MECIURILE SUSPECTE trimise de noi. Un singur lucru trebuie făcut: să vă abonaţi la noi (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!

Începe chiar azi să CÂŞTIGI la PARIURI!

SĂ FIE VERDE!