De ce s-a despărţit MĂDĂLINA GHENEA de LEONARDO DICAPRIO? După ani de zile adevărul a ieşit la iveală

Ghenea Caprio

Prin patul lui Leonardo DiCaprio au trecut multe femei, dar toate relaţiile actorului s-au încheiat după un timp scurt. Abia acum s-a aflat motivul pentru care femeile din viaţa lui Leonardo, printre care se numără şi Mădălina Ghenea, s-au despărţit de el.

O fostă iubită de-a lui Leonardo DiCaprio a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor femeilor: ”Cât de bun este la pat actorul?”.

„În timpul actului sexual, Leo, care stătea pe spate,  şi-a luat ţigara electronică şi o pereche de căşti antizgomot, a închis ochii şi îmi făcea semn să continui”, a declarat fosta iubită.

De asemenea, o altă fostă iubită de-a lui s-a plâns de ”performanţele” actorului în pat. „Când am văzut cât era de dotat, e titanic,  am crezut că este un armăsar care mă va satisface extraordinar. Numai că avea să mă dezamăgească imediat. Pe lângă faptul că nu a reuşit decât un act sexual de un minut, mi-a pus şi niste întrebări grosolane despre igiena personală. M-a întrebat chiar şi dacă m-am testat să văd dacă am gonoree sau alte boli cu transmitere sexuala. Actul sexual cu el nu a durat nici cât trailerul la unele din filmele lui”, a spus Bobbie Brown.