De la ce a pornit, de fapt, razboiul dintre Luminita Anghel si fiul ei? David Puscas face marturisiri

media_147342300085117900

„Eu a trebuit la 20 de ani sa ma maturizez si sa imi iau viata in piept. Mama si-a dorit sa ma faca sa inteleg viata si sa reusesc sa fiu capabil sa o infrunt. Am fost cocolosit de mic, mama m-a plimbat peste tot. Eu nu prea mergeam cu mama in parc, mergeam mai mult cu bona. Am primit de ziua mea haine, bani, am iesit la restaurant chinezesc, un parfum am primit. Toate au fost de la mama mea.
Nu i-as lasa pe copiii mei la 18 ani sa plece singuri, nu m-as simti pregatit ca parinte. Mama e un pic mai exigenta”
, a spus David Puscas, la WOWBiz.

David a mai mai marturisit ca ceea ce l-a afectat foarte tare in relatia cu mama lui a fost faptul ca s-a vazut lasat singur, mult prea devreme, intr-un moment in care el ar fi avut nevoie de afectiune.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

„Cand pleca mama in concerte, eu stateam in patul ei, dormeam cu capul pe perna ei, ca sa ii simt parfumul. Cand ma pedepsea imi spunea sa stau in camera mea fara televizor, dar niciodata prin actiuni violente. Mama mi-a zis in timp ce eram cu Bacul ca o sa ma mut singur, dar nu am crezut-o. Apoi m-am dus in Vama, iar cand m-am intors lucrurile mele erau mutate. As schimba atitudinea mea, am fost intr-o perioada destul de agresiv cu mama, verbal. Aveam niste probleme interioare, eram agresiv din nestire. Pur si simplu asa simteam”,  a mai spus el, cu parere de rau.

Intrebat daca a fost curios vreodata sa-si cunoasca parintii lui naturali, David nu s-a aratat foarte entuziasmat de idee, mai degraba indiferent.

„Da, exista o curiozitate sa vad daca mama e frumoasa, daca seman cu ea, dar cam atat. Nu tin neaparat sa imi cunosc parintii naturali”, a spus el.

In tot acest scandal, una din cele mai mari temeri ale Luminitei Anghel a fost teama ca nu cumva fiul ei sa recurga la un gest nesabuit.

„Mama sta uneori cu frica, de teama sa nu fac ceva. Dar nu, nu cred ca m-as sinucide. Ma iubesc foarte mult si nu as face asa ceva”, a mai spus el cu sinceritate.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

David incearca sa isi puna viata la punct si sa se maturizeze din toate punctele de vedere, asa cum si mama lui l-a incurajat in repetate randuri.

„Imi doresc sa am un job, mi-ar face placere sa lucrez in media, in televiziune, sa am proiecte de imagine si sa fiu un model pentru oameni. Am incercat sa aplic la joburi, am mers prin mall-uri, dar nu am primit niciun raspuns”, a mai spus dezamagit David.

David Puscas i-a taiat in direct parul Andreei Mantea, iar apoi i-a facut cea mai in voga coafura!