Declarația șocantă făcută de Enrique Iglesias pe scena de la Romexpo

Enrique

După concertul din 2002 și Revelionul de la Romexpo din 2009, Enrique Iglesias a revenit cu un spectacol memorabil.  Interpretul a făcut un show de excepție pe scena de la Romexpo, joi, 12 mai. Enrique și-a șocat fanii când le-a mărturisit că se simte perfect pe scenă, deși este răcit și are febra de 40 de grade.

Enrique a urcat pe scena de la Romexpo joi, 12 mai, de la ora 21:00,  deși concertul fusese anunțat la ora 20:00. Iglesias a cântat alături de cei prezenți, și a primit drapelul României din public. Concertul din București face parte din turneul „Sex and Love.” La un moment dat, în timpul concertului, acesta a mărturisit că prima lui mare iubire a fost din România. Enrique Iglesias a debutat în 1995 și este unul dintre cei mai  iubiți cântăreți de origine spaniolă.

S-au amenajat spații speciale pentru fumători

Deoarece fumatul și focul deschis este interzis în interiorul pavilionului, organizatorii au pus  la dispoziție participanților un spațiu de fumat dedicat, în dreptul fiecărei porți de acces în locație. În timpul derulării evenimentului, publicul are acces în afara pavilionului doar în zona special amenajată pentru fumători și în cea a toaletelor suplimentare.