Declarații EXCLUSIVE! E disperată! Ce vrea să facă Bianca Drăgușanu ca să fie, cu adevărat, fericită alături de fetița ei

bianca-dragusanu-si-victor-slav-au-aflat-sexul-copilului-e-100-sigur-384083

Bianca Drăgușanu, deși fericită din cale afară că a născut o fetiță de nota 10, pe Natalia Sofia, și că micuța este sănătoasă acum, recunoaște că trece prin momente grele. Iar frumoasa mămică se confruntă cu o problemă pe care multe alte mame o au: alăptatul în primele zile de la naștere.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

”Nu am lapte destul, mă chinuiesc, dar degeaba. Oricum, mă simt mult mai bine decât ieri, nu mai amețesc”, ne-a spus, supărată, Bianca Drăgușanu. Iar acest lucru, ne-a dezvăluit ea, o cam stresează, motiv pentru care vrea să facă tot ce îi stă în putință să rezolve problema. Așa că, pare-se, este dispusă să apeleze chiar și la metodele băbești pentru ca sânii ei să producă îndeajuns lapte pentru ca micuța Natalia Sofia să nu fie nevoită să se hrănească și cu lapte praf. ”Dacă s-ar rezolva asta, m-aș bucura întru-totul de ce mi s-a întâmplat”, a mai explicat vedeta. Oricum, ne-a precizat ea, este fericită că, acum, fetița este bine, că icterul făcut de micuță trece și că ea a început să mănânce, din nou.

Un român este CEL MAI BUN PARIOR din LUME! Are procentaj de peste 90%! CUM POTI AFLA CE pariaza zilnic

Din fericire, Victor o sprijină cum poate el mai bine și este atent să îi țină moralul sus, sperând că, în momentul în care se va relaxa, Bianca se va regla și în privința alăptării și, astfel, se va bucura, din plin, de frumusețea maternității.

bianca-dragusanu-a-nascut-o-fetita-2

A născut prin cezariană
Bianca Drăgușanu a mers, luni de dimineață, la clinica privată la care avea programată nașterea prin cezariană, ea fiind, deja, în termenul potrivit pentru a aduce pe lume fiica la care visa de atât de multă vreme. cu emoțiile de rigoare, Bianca a intrat în sala de nașteri pentru a suporta cezariana și, în urmă cu puțin timp, a născut o fetiță perfect sănătoasă, de 3,250 kg și 50 de cm. Emoționat și fericit din cale afară, Victor Slav a mărturisit că a stat în sala de nașteri, alături de Bianca, tot timpul. ”Am stat în sală tot timpul. Nu pot să spun ce înseamnă să o ții în brațe”, a spus el.
”Acum e foarte frumoasă, foarte curată. E foarte cuminte. Nu e gălăgioasă, nu plânge mult. Da, a făcut icter şi a stat în primele ore la incubator. Eu am avut astăzi şi o stare de leşin. Când o văd aşa mică şi ştiu că e a mea, e de nedescris. În momentul ăsta, e mama cu mine în spital. Apoi, o să rămânem noi doi şi apoi o să găsim bonă. Poate bonă o să găsească Victor”, a declarat Bianca Drăguşanu la „Un show păcătos”, de la Antena 1.