DEEA, angajată la Antena 1, după ce a făcut sex într-o emisiune

Deea

Anul trecut şi-a testat relaţia la emisiunea “Insula iubirii”, prezentată de Radu Vâlcan la Antena 1, acum revine în rol de ispită, în sezonul al doilea al show-ului filmat în Thailanda, scrie Click.

CITESTE SI: INCREDIBIL! Ce a putut să găsească o femeie din Bucureşti în mezelurile cumpărate de soţul ei

Între cele două proiecte, sexoasa Deea, pe numele din buletin Andreea Ienciu, a mai dat cu subsemnatul şi pe la “X Factor”. Ea şi-a câştigat notorietatea după ce şi-a înşelat iubitul la “Insula iubirii”, iar imaginile cu ea, făcând sex cu ispita Tomi, au ridicat audienţa postului. „Faptul că anul trecut am fost concurentă, m-a ajutat să deschid ochii, să văd exact ce îmi doresc. Așa că am vrut și eu, la rândul meu, să ajut pe altcineva să sesizeze dacă se află în relația potrivită sau nu”, a recunoscut Deea. Emisiunea va reveni în grila Antenei 1 la sfârşitul lunii martie.

Deea a fost prima care a făcut sex în emisiune

Deea de la «Insula Iubirii» l-a înșelat pe iubitul ei cu care era într-o relație de patru ani. Ea a fost prima concurentă care a făcut sex. A cedat în fața lui Tomi și a renunțat la inhibiții.

CITESTE SI: NASA admite: Un asteroid URIAŞ ne va lovi ca o bombă atomică

Tânăra a făcut dragoste de mai multe ori cu ispit «Insula Iubirii». Au fost filmate două scene de sex; una în pat și una în duș. Între cei doi este o atracție evidentă și se pare că au un trecut similar pe site-urile de adulți. Nu se știe dacă pozele sunt trucate cu un program de editare sau dacă sunt adevărate, însă nu ar fi șocant, având în vedere că și iubitul, dar și ispita ei au un trecut deocheat.

Deea de la «Insula Iubirii», vedetă pe site-urile pentru adulți?

Imagini fierbinți cu Deea de la «Insula Iubirii» circulă pe tot internetul. Se pare că bruneta a fost vedetă pe site-urile deocheate. Bomba sexy făcea videochat înainte să ajungă la emisiunea de la Antena 1. După ce s-a aflat că ispita Tomi de la «Insula Iubirii» a făcut videochat și au apărut imagini și videoclipuri cu acesta masturbându-se în fața camerelor, se pare că și Deea a avut aceeași “meserie”. Mai multe imagini cu bruneta în ipostaze sexy circulă pe internet, relatează a1.ro. Tânara din imagini pare a fi chiar Deea de la «Insula Iubirii».

CITESTE SI: Il vezi zilnic la TV, dar nu stiai ca este iubitul Flaviei de la Neatza! Nu e Dani Oţil, ci alt personaj super celebru!

“Sunt o fată bună căreia îi place să fie fie obraznică și să se distreze. Sunt sexy, dar deja se vede asta”, scrie în descrierea profilului Deei de la «Insula Iubirii», pe site-ul dedicat adulților.