Delia, criticată dur după ultima imagine postată pe contul de socializare

delia art

Delia şi-a surprins din nou fanii de pe contul de socializare, după ce a făcut publică o imagine în care pare că e goală, ţinând un ursuleţ în braţe. Şi asta nu e tot. Artista a apelat la un machiaj profesional, care a transformat-o total.

Imaginea făcută publică de artistă, nu a fost însă pe placul fanilor, care au considerat că exagerează. Dacă unii au felicitat-o pentru îndrăzneală, alţii au taxat-o. „Când ai de gând să ieşi din starea asta, sau rămâi aşa?”, „Catastrofă. Nu îmi place”, „Arăţi foarte bine aşa”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Delia este una dintre cele mai iubite şi apreciate artiste. Are milioane de fani şi face show incendiar la fiecare concert pe care îl susţine. După 2003, în cariera solo, Delia a lansat alte 3 albume. În prezent este jurat în cadrul „X Factor”.  În anul 2015 aceasta a lansat ultimul album, Pe aripi de vânt, album ce poartă numele hit-ului ce a fost primul single de la înființarea „Media Forest” care a fost #1 pentru 21 de săptămâni. În martie 2015, Delia a susţinut primul concert la Sala Palatului, înregistrând un real succes cu un concert sold out.