Delia, show incendiar la concertul Carla’s Dreams! Artista și-a dat frâu liber imaginației în fața tuturor

Delia

Delia, una dintre cele mai de succes interprete din România, a cântat sâmbătă, 7 mai la Arenele Romane din București, alături de Carla’s Dreams, la lansarea noului album al trupei, „NGOC”. Așa cum și-a obișnuit fanii, artista a făcut un show incendiar alături de băieții din trupă și și-a dat frâu liber imaginației în fața publicului.

Admiratorii vedetei au putut observa că Delia s-a mai rotunjit, semn că vacanța exotică pe care tocmai a încheiat-o i-a priit de minune, dacă ar fi să ținem cont de formele voluptoase ale vedetei. Odată ce a încheiat cu bine cele două show-uri de la Sala Palatului, susținute în luna aprilie,  Delia Matache a plecat într-o vacanță exotică, în Bali, alături de soțul și sora ei.

Primul artist care li s-a alăturat celor de la Carla’s Dreams la concertul de lansare al albumului „NGOC”, al doilea din carieră, a fost Delia. „Foarte important. Poate cel mai important concert. Un concert pe care îl construim de ceva vreme și care va fi unul determinant pentru anumite decizii de viitor. Un concert în care alături de noi vor fi cei cu care am avut plăcerea și onoarea să lucrăm până acum. Cel mai mare concert Carla’s Dreams din România de până acum full live”, au declarat membrii trupei Carla’s Dreams, înainte de concert.