Demonstrat științific! Bărbații înalți sunt amanți mai buni

Tanara sex baie2

Înălțimea influențează viața sexuală a bărbaților, mai exact numărul de partneri pe care aceștia îi au, este concluzia la care au ajuns cercetătorii americani de la Universitatea Chapman din California.

Echipa a studiat peste 60.000 de bărbați și a găsit o legătură între înălțime și numărul de parteneri sexuali pe care subiecții i-au avut în trecut. Concret, cercetătorii au stabilit că bărbații care au o înălțime sub cea medie (adică între 1,72 m și 1,77 m) au avut cu până la de trei ori mai puține partenere decât bărbații cu înălțimea peste medie.

De asemenea, bărbații cei mai scunzi dintre cei analizați au avut cea mai puțin activă viață sexuală dintre toți subiecții studiului, scrie Daily Star.

BILANT FENOMENAL la PARIURI pentru FANATIKSPORT în iulie! SARBATORIM cu un CADOU: bilet cota 1622!

Autorul cercetării, David Frederick, a explicat rezultatele pornind de la supoziția că femeile, atunci când caută un partener, se gândesc la o înălțime minimă pe care bărbatul trebuie să o aibă.

Din acest motiv, spune Frederick, bărbații care respectă acest criteriu au de-a lungul vieții același număr de parteneri sexuali.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!