Denisa de la Bambi și-a mutilat sânii pentru 10.000€, la «Șerif de România»

Denisa fb

A muncit pe brânci şi nu s-a eschivat de la antrenamentele pe care le-a avut în emisiunea ”Şerif de România”, de la Antena 1. Cu toate acestea, Denisa Tănase a avut şi de suferit, pentru că, se pare, în timpul unei probe mai grele, s-a accidentat la unul dintre sâni şi acum trebuie să-şi schimbe silicoanele.

Participarea în emisiunea concurs ”Şerif de România” i-a adus Denisei Tănase (28 de ani) câteva mii de euro bune în buzunar, dar a şi suferit pe măsură. Jumătatea trupei Bambi a trecut prin clipe grele, toamna trecută, la filmările show-ului, iar asta s-a văzut imediat.

Astfel, după numai o săptămână de antrenamente, sora Ralucăi s-a ales cu picioarele distruse, pline de zgârieturi. Frumoasa cântăreaţă a şi postat pe Facebook, la momentul respectiv, o poză, ca să le arate fanilor că, de fapt, acest concurs nu este o joacă, ci o adevărată competiţie, unde trebuie să îndure probe spartane pentru a ajunge la premiul de 10.000 de euro.

Şi asta a lăsat ea să se vadă, căci, în realitate, Denisa a mai avut şi alte probleme pe care a vrut să le ţină secrete. ”Am dormit în cort, am făcut sărituri peste ziduri, mers târâş, obstacole. Apoi, probe în care fie ne accidentam, cădeam sau poate trebuia să ne căţărăm în copaci”, spunea Denisa. Ei bine, se pare că, din cauza unei sărituri, unul dintre sânii ei a avut de suferit. Având în vedere că are silicoane, solista trebuia să fie mai atentă în privinţa acestor probe dificile care i-au solicitat foarte mult zona toracelui. ”Denisa a simţit o jenă la unul dintre sâni şi se pare că proteza s-a deplasat. Ea face şi foarte mult sport, însă după emisiune a simţit că ceva nu e în regulă. A consultat şi un medic, iar soluţia este o nouă operaţie”, au declarat persoane din apropierea artistei.

Denisa nu e la prima problemă medicală ivită în urma operaţiilor estetice pe care şi le-a făcut. Ea a avut bătăi de cap şi din cauza buzelor, după ce, la vârsta de 19 ani, un medic i-a injectat bioalcamid, o substanţă despre care se spune că este cancerigenă. Între timp, vedeta şi-a rezolvat problema cu o vizită la medicul estetician, care a reuşit să-i scoată respectivul ”implant” şi, totodată, să-i lase forma naturală a buzelor.

Augustin Viziru și-a tăiat mâna cu toporul

Sânge, ambulanţă şi emoţii. Acestea au fost ingredientele finalei de infarct de anul trecut, de la “Ferma vedetelor” (PRO TV). La proba de tăiat lemne, Augustin Viziru (35 de ani) şi-a dat cu toporul peste mâna stângă, şi-a secţionat 3 tendoane de la degetul mare şi a ratat astfel duelul pentru premiul cel mare, de 50.000 de euro. Nici acum mâna nu este complet refăcută, iar actorul se resimte mai ales când joacă tenis și biliard, două dintre cele mai mari pasiuni ale sale.

Monica Davidescu şi-a distrus genunchiul

În toamna anului 2012, Monica Davidescu (42 de ani) a participat la “Dansez pentru tine” (PRO TV) şi regretă amarnic şi în ziua de azi. “După ce partenerul meu, George, a alunecat şi a căzut cu mine în braţe accidentându-mă, am stat imobilizată în orteze două săptămâni. Piciorul stâng a avut ligament colateral parţial rupt, iar cel drept a avut meniscul rupt, cartilajul desprins şi ligament încrucişat anterior parţial rupt”, îşi povestea Monica necazul. Miza pentru care s-a accidentat actriţa a fost premiul de 120.000 €, care i-ar fi schimbat viaţa partenerului ei din ring, George Boghian.

Ozana Barabancea și-a rupt noada

Un eveniment nefericit a trăit şi solista Ozana Barabancea (45 de ani). În vara anului 2013, la emisiunea sezonieră “Splash! Vedete la apă” (Antena 1), ea s-a ales cu fractură de coccis – mai pe româneşte, şi-a rupt noada când a sărit în bazin, de la 10 m. După incidentul de la Bacău au urmat două luni de stat la pat, nu pe spate, ci pe burtă, pentru ca osul să se sudeze. Miza pentru care a riscat Ozana a fost premiul de 3.000 de euro, bani care urmau să meargă către un caz social.