DESPĂRŢIRE-ŞOC! Cel mai îndrăgit actor din LAS FIERBINŢI divorţează

Dorel1

El este unul dintre cei mai apreciați actori ai noului val, un stand-up comediant de succes și un cântăreț care s-a făcut remarcat într-un show de talente. Și, dacă până acum își prezenta logodnica drept ”muză”, se pare că s-a cam plictisit de ea și că nu l-a mai… inspirat, scrie Spynews.ro.

CITESTE SI: DEZVĂLUIRE INCENDIARĂ: S-a aflat motivul real al despărţirii dintre Bianca şi Victor Slav

Mihai Răiț Dragomir, celebrul Dorel din Las Fierbinți i-a spus, de curând, ”adio” logodnicei sale, femeia cu care se iubea de mai bine de trei ani și pe care, credea toată lumea, că o va conduce cât de curând la altar. Ia primul semn a fost că, pe pagina lui de socializare, a schimbat statutul de ”bărbat logodit”.

CITESTE SI: A recunoscut! MIHAI BENDEAC a dezvăluit TOTUL despre partidele de sex cu BĂRBAŢI

Conform surselor noastre, Mihai Dragomir a renunțat la relația pe care o avea din mai multe motive, principalul fiind legat de turneele pe care le făcea și la imposibilitatea de a fi destul timp unul lângă celălalt. Iar la asta se adaugă, spun gurtile rele, și apariția unei alte persoane în inima celor doi foști logodnici, lucru care, evident, nu ar fi fost de tolerat de către niciunul dintre ei.

CITESTE SI: Mădălina Manole nu s-a sinucis. ADEVĂRUL a ieşit la iveală!

Logodnica lui Dorel din Las Fiebinți, pe numele ei Ioana Chiorcea, era caracterizată de Mihai Răiț Dragomir ca fiind muza lui şi cea mai înfocată susţinătoare a sa, ei făcându-și, până de curând, planuri mari cu privire la întemeierea unei familii. Ioana lucrează într-o companie naţională şi e pasionată de teatru şi de dans.

CITESTE SI: CĂTĂLIN MĂRUŢĂ este distrus! A fost găsit fără VIAŢĂ pe stradă!

Comentarii pe FanatikSport.ro

  1. bumbucut@yahoo.com'baba novac

    Cum DIVORTEAZA daca nu e casatorit?? S-a despartit de prietena lui, e altceva. Ah, apropo…nu este cel mai iubit personaj din serial. Faceti un sondaj sa vedeti.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0


Comentariile nu sunt permise.