Destin tragic la indigo, eleve moarte înainte de examenul de Bacalaureat

Destin

Patru oameni au murit şi alţi cinci au ajuns la ajuns la spital în urma a două accidente cumplite, în Constanţa şi Tulcea. Ironia sorţii, în ambele accidente a murit câte o elevă de 18 ani. Fetele purtau acelaşi nume şi se pregăteau să dea bacalaureatul.

Prima tragedie a avut loc pe drumul dintre Constanţa şi Tulcea. O şoferiţă a apăsat pedala de acceleraţie prea tare. Nu a mai apucat să depăşească maşina din faţa ei şi a intrat în plin într-un autoturism care circula regulamentar. Potrivit România TV, impactul a fost devastator, maşina care a intrat în depăşire s-a rupt pur şi simplu. Şoferiţa, tatăl ei şi nepoata femeii, o tânără de 18 ani, n-au avut nicio şansă.

Andreea avea 18 ani şi luni trebuia să susţină prima probă a bacalaureatului. Era cea mai bună elevă din clasă, a absolvit clasa a XII-a cu media 9,53, la un liceu cu profil matematică-informatică şi îşi dorea să urmeze cursurile unei facultăţi de profil.

Cu câteva ore înainte, în Tulcea, o altă tânără murea într-un accident înfiorător. O chema tot Andreea şi obţinuse permisul de conducere de curând. Pe şoseaua udă nu a mai stâpânit volanul maşinii şi a intrat cu viteză într-un copac.

„De astăzi pot spune ca nu mai sunt copil, acum încep responsabilităţile, lupta pentru a ajunge acolo unde îmi doresc şi munca pentru a clădi un viitor frumos. A venit momentul să îmi iau viaţa în mâini şi să o modelez singura. (…) E un nou început, un nou drum, un drum spre o nouă viaţă…” a scris Andreea pe facebook inainte de tragedie.