Destin tragic pentru Cesonia Postelnicu. Actriţa a fost părăsită de toată lumea

Geta Liceeanii

Cesonia Postelnicu, cunoscută drept „Geta din Liceenii”, a făcut un rol de senzaţie în urmă cu mai bine de 29 de ani.

La 48 de ani, „Geta” nu a renunţa la pasiunea sa pentru actorie şi îşi joacă piesele la Teatrul Naţional din Bucureşti. Chiar dacă pe plan profesional se poate lăuda că are un real succes, artista nu poate spune acelaşi lucru şi la capitolul „viaţă personală”, din cauză că în 2005 a fost părăsită de bărbatul cu care credea că o să îşi petreacă restul vieţii. Totodată, separarea celor doi a mai venit cu o veste proastă pentru actriţă şi anume decizia propriului copil de a sta împreună cu tatăl său.

Cesonia Postelnicu a fost considerată drept cel mai simpatic personaj din seria „Liceenii”, dar în momentul de faţă este total schimbată.

Cesonia Postelnicu, actrita care a intruchipat-o pe Geta, s-a nascut la data de 10 martie 1968, in Bacau. A fost de mica pasionata de cinematografie si de teatru, fiind fiica unui cuplu de actori: Sorin Postelnicu si Rodica Muresan.

În filmul „Liceenii” era iubita lui Ionică, dar în realitate avea o relaţie cu colegul ei de platou, Ştefan Bănică Jr. Legătura dintre cei doi a început în 1987 şi a fost ţinută mult timp ascunsă şi nu a fost confirmată de nici unul dintre cei doi protagonişti.