Detalii socante despre sotia lui Ekeng! Din camera de hotel s-au auzit plansete disperate ore intregi

Ekeng

Natalia, sotia lui Ekeng, a varsat lacrimi amare de cand a aflat de moartea fulgeratoare a sotului ei! Pe toata sederea in Romania, nevasta camerunezului a fost distrusa de durere, iar in a doua noapte, din camera ei, s-a auzit cum femeia il jelea pe cel cu care a fost casatorita ani de zile!

Sotia lui Patrick Ekeng a suferit enorm din momentul in care a aflat ca barbatul ei a decedat pe teren, la doar cateva ore dupa ce ea plecase in Franta sa isi faca un control ginecologic. Insarcinata in patru luni, femeia voia sa vada daca viitorul bebelus este bine si il astepta si pe jucator sa vina la Paris, dupa finala Cupei, in care Dinamo, echipa lui, era una dintre finaliste.

Distrusa complet, ea a venit in Romania, marti seara, pentru a pune la punct toate documentele necesare decesului. Natalia a ajuns pe aeroportul din Capitala foarte tarziu, apoi a plecat imediat la hotel si nu a mai iesit de acolo decat dis-de dimineata, atunci cand a inceput calvarul.

Sotia fotbalistului s-a dus, initial, la INML, ca sa intre in posesia certificatului constatator, dar si sa il  vada pe Ekeng, moment in care spun, surse de la fata locului, i s-ar fi inmuiat picioarele si nu si-a mai putut stapani lacrimile. Apoi, a mers la Parchet si la Starea Civila a sectorului 2, unde, intr-un final, a intrat in posesia certificatului de deces. Mai mult, Natalia a fost si la Politie si a dat cateva declaratii, ca, intr-un final, sa se intoarca la hotel, loc in care, sustin surse din incinta, a parut terminata de durere, total schimbata fata de prima seara in care s-a cazat.

“Nevasta lui Ekeng a sosit marti noaptea la hotelul din Otopeni, cam pe la orele 23.00. A incercat sa evite pe toata lumea si s-a dus direct in camera in care a petrecut momente frumoase cu jucatorul, in perioada in care el s-a transferat la Dinamo. La receptie, pentru anumite formalitati, si-a lasat o ruda, un barbat din Camerun, care a insotit-o in Romania pentru a o ajuta cu formalitatile de repatriere. Daca in prima seara, nu s-a auzit nimic dinspre zona ei, a doua zi, situatia s-a schimbat radical. Dupa ce l-a vazut pe Patrick la INML si a scos toate actele, Natalia s-a intors distrusa la hotel. Se vedea ca sufera enorm si abia se mai putea tine pe picioare. A intrat in camera si a izbucnit, pur si simplu in lacrimi. Toata noaptea s-au auzit plansetele ei! A impresionat pe toata lumea”, au spus persoane aflate in incinta imobilului.

In cea de a treia zi, Natalia Ekeng  a mai avut de facut o serie de formalitati, ca pe urma, sa se duca si la mall, unde paparrazzii au surprins-o vorbind la telefon, pe un ton ridicat, insa la fel de trista ca si in aparitiile precedente. Distrusa a fost nevasta regretatului jucator si la stadion, ieri, atunci cand colegii si fanii i-au adus un ultim omagiu lui Ekeng! Imbracata in alb, asa cum este obiceiul in tarile africane, Natalia a varsat lacrimi amare si a primit cu greu condoleantele dinamovistilor, si ei, la fel de afectati dupa ce si-au vazut prietenul in sicriu.