Detalii tulburătoare despre ultimele clipe ale lui CORNEL PATRICHI! Familia a refuzat resuscitarea!

Patrichi2

Medicii au ajuns marti la casa lui Cornel Patrichi, unde au constatat faptul că acesta este în stop cardio-respirator, însă înainte să înceapă manevrele de resuscitare, soţia acestuia a refuzat intervenţia. Din spusele cadrelor medicale, Cornel Patrichi a fost declarat mort.

Familia lui Cornel Patrichi se aştepta la ceea ce e mai rău, dată fiind starea gravă a acestuia. Marţi dimineaţă, câţiva apropiaţi ai acestuia au venit cel mai probabil să îşi ia rămas bun. În urmă cu puţin timp, în faţa casei au sosit şi două echipaje de intervenţie, care să îi acorde lui Cornel Patrichi îngrijiri medicale de specialitate. Un semn clar că acesta se află în stare foarte gravă şi organismul acestuia a început să cedeze în faţa bolii necruţătoare cu care se luptă.

Marţi dimineaţa, un prieten de-al coregrafului a venit în vizită la acesta, însă întrevederea pare să fi fost una scurtă, semn că fostul jurat de la „Dansez pentru tine“ începea să se simtă din ce în ce mai rău. În jurul prânzului, fiul lui Cornel Patrichia plecat împreună cu soţia sa, însă înainte de-a ajunge la destinaţie, un hypermarket din Capitală, a făcut cale întoarsă şi a revenit la locuinţa părinţilor săi. După câteva minute de la acest moment, a fost chemată şi ambulanţa.

„Mi-a grăbit venirea în ţară din Italia pentru că situaţia nu este deloc roz. În acest moment nu pot să spun decât că îmi doresc foarte mult să îmi strâng tatăl în braţe”, spunea luni fiul lui Cornel Patrichi.

Coregraful Cornel Patrichi a fost diagnosticat, în urmă cu cinci ani, cu cancer pulmonar, iar încă de atunci se lupta cu boala.