DEZVĂLUIRE INCENDIARĂ în telenovela Pelinel: „Nu este COPILUL lui Borcea!”

Borcea - Pelinel

Clarvazatoarea Carmen Harra sustine ca baiatul pe care il asteapta Valentina Pelinel nu ar fi al lui Cristi Borcea.

In 2011 am spus ca nu o sa ramană cu Alina, insa nu cred ca ramane nici cu una, nici cu alta. Nu cred ca e al lui Borcea. Pană la urma, domnul Borcea o sa platească multe pensii alimentare. Trebuie sa se dovedească ca acest copil este al lui, iar eu cred ca Alina si Borcea vor divorta si el nu va ramane cu niciuna dintre ele. De ce nu a spus cine e tatal copilului. Singura femeie care a avut intelepciune si care l-a inteles a fost prima nevasta, dar niciuna nu va ramane cu el„, a declarat Carmen Harra, citată de Cancan.ro.

CITESTE SI: Dramă tulburătoare pentru Florin Piersic! Nu mai poate face nimic acum

De asemenea, există şi afirmaţii potrivit cărora Pelinel l-ar şantaja emoţional pe Cristi Borcea. ”Este abilă din punct de vedere sentimental, îşi permite chiar, nu în sensul rău al cuvântului, ci în sensul mai bine gândit, mai bine elaborat, este practic un fel de escrocherie sentimentală”, susţine Gigi Becali, citat de Click.

CITESTE SI: LEACUL pentru CANCER există de 100 de ani, dar e ţinut SECRET. Fiecare îl are în casă, dar îl IGNORĂ

El afirmă că mesajele pe care Valentina i le trimitea omului de afaceri se terminau întotdeauna cu apelativul „soţul meu”, semn că visează cu ochii deschişi să devină a treia doamnă Borcea.

CITESTE SI: ALARMĂ NAŢIONALĂ! Sunt căutate PERSOANELE care un punct negru în PALMĂ

Comentarii pe FanatikSport.ro

  1. bumbucut@yahoo.com'baba novac

    Hai sa fim seriosi! Daca si madam Hara e clarvazatoare, eu sunt liderul lumii! Becali are fete si ar trebui sa tina ciocul mic, nu se stie niciodata cum se va intoarce roata, cu toti banii aruncati prin biserici. Nici el nu stie adevarul, isi da cu presupusul intr-o situatie care-l depaseste, avand in vedere experientele lui sentimentale. Pana la urma Borcea e barbat in toata firea, are discernamant si cu siguranta nu va deveni calugar. A comis-o, asta e, se descurca. Prea multa publicitate dintr-o data si cred ca scopul este cu totul altul. Deja suntem satui de subiectul asta si de alina, o femeie cu un nivel educational scazut, la fel ca si respectul de sine. O femeie sigura pe barbatul ei, pe relatia ei, nu ar fi iesit sa faca publica situatia asta jenanta. Cata diferenta intre ea si Mihaela, o doamna discreta si cu bun simt. Cand am auzit-o pe alina folosind expresia „sotul meu e la suferinta” am crezut ca e vreo tiganca care se vaita ca are barbatul la puscarie. Modul ei de exprimare, lipsa coerentei si a sigurantei in exprimare ma face sa cred ca are sange de tigancusa. Oricum, prea mare scandalul pt valoarea acestor persoane. Despre Valentina, numai de bine. Bravo pt curaj!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0


Comentariile nu sunt permise.