Dezvaluiri socante! Amanunte cutremuratoare despre moartea Fanicai, sotia lui Salam care a decedat acum 7 ani, de Florii!

Fanica1

Fanica, prima sotie a lui Florin Salam, s-a stins din viata in 2009, in duminica de Florii. Femeia de doar 27 de ani suferea de ciroza hepatica si viata ei atarna de un fir de ata. Singura sansa a Fanicai era un transplant de ficat, insa medicii nu au reusit sa gaseasca la timp un donator compatibil. Numele ei se afla pe lista de asteptare pentru transplant la Institutul Fundeni. Chiar si daca ar fi gasit un donator, sansele ei erau minime, pentru ca ciroza macinase, in timp, organismul femeii, care ajunsese cu imunitatea catre zero.

Oficial, Fanica a murit din cauza unei septicemii si a unul blocaj renal. Medicii care au operat-o de urgenta la Spitalul Floreasca au ramas marcati, pentru ca ea purta in abdomen o punga de puroi de doua kilograme. Doctorii au incercat sa-i scoata infectia si sa-i curete rinchii, insa organismul Fanicai nu a mai suportat acest test. A murit la cativa metri de Florin, care astepta sa vesti de la cadrele medicale, pe scarile spitalului.

Florin Salam a fost distrus de veste si timp de cativa ani nu si-a mai revenit. Mai tarziu, avea sa recunoasca faptul ca la un moment dat si-a gasit alinare in droguri. Cu toate astea, manelistul nu a avut nici un cuvant de repros la adresa medicilor si nu a solicitat nici macar o autopsie.