Diana Munteanu a făcut anunţul pe Facebook, la miezul nopţii

Liviu Varciu si Diana Munteanu

Diana Munteanu este una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul românesc. Frumoasa blondă  îi pune pe jar pe bărbaţii care încearcă rând pe rând să o cucerească, însă numai unul a reuşit să îi fure inima.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

În miez de noapte, Diana Munteanu a fost surprinsă de iubitul ei, Bogdan cu un buchet imens de trandafiri roşii, completaţi în mijloc de un trandafir alb. Surpriza a pus pe faţa vedetei un zâmbet larg, lucru care se vede şi din postarea ei pe o reţea de socializare. Alături de fotografie, Diana Munteanu a scris şi câteva cuvinte: ” Surpriza de la miezul nopţii”.

BILETUL ANULUI 2016 la PARIURI: cota 5638! Câstigi instant peste 30.000 de euro!

Diana Munteanu se iubeşte cu un bărbat pe nume Bogdan, cu care a petrecut clipe de is în Turcia, în această vară. Vedeta este foarte îndrăgostită, iar aceste lucru este tot mai vizibil, scrie Spynews.ro.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Diana Munteanu, în vârstă de 37 de ani a fost căsătorită cu Claudiu Niculescu, de care a divorţat în urmă cu doi ani, după 7 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un copil. În prezent, vedeta este implicată în proiecte de televiziune.

ULTIMA ORA! Se dau bani GRATIS! ORICE ROMAN BENEFICIAZA!