Divorţul dintre OCTAVIAN STRUNILĂ şi OANA pare iminent! S-a separat de soţie!

Strunila

Octavian Strunilă a cucerit inimile fanilor în rolul lui “Steven” din telenovela “Inimă de ţigan”, una dintre primele producţii româneşti de acest gen, dar acum actorul trece printr-o perioadă mai mult decât dificilă.

După dispariţia de pe TV a telenovelelor autohtone, actorul Octavian Strunilă a ajuns să aibă probleme financiare majore. Din cauza datoriilor acumulate, acesta şi-a pierdut locuinţa care a fost luată de bancă, fiind nevoit să locuiască în chirie împreună cu soţia sa şi cei doi copii ai lor, Maria (6 ani) şi Sasha (4 ani). După ce a fost selectat să participe la emisiuneaFerma Vedetelor, Strunilă a sperat că premiul cel mare îi va salva familia, între el şi soţie apărând certuri tot mai dure şi mai frecvente din cauza stresului acumulat. Cei doi soţi au decis să ia o pauză, fiecare locuind la o altă adresă, sperând că distanţa fizică îi va ajuta să se liniştească şi să încerce să îşi repare căsnicia, mai ales că au doi copii micuţi.

În fotografiile şi filmările realizate de către echipa CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, se observă într-un mod evident că starea de spirit a lui Octavian Strunilă nu este deloc cea optimistă şi veselă cu care şi-a obşnuit fanii. Zâmbetul i-a dispărut, iar chipul este unul de om îngândurat, care încearcă totuşi să rămână puternic de dragul familiei.