Doamne, cum arată acum Sandra Izbașa, cea mai frumoasă gimnastă a României

Sanda Izbasa

Sandra Izbaşa s-a retras din activitatea competițională la începutul acestui an. Gimnasta a renunțat la cariera de sportivă pentru a se dedica altor proiecte.

„Am decis să mă opresc aici în drumul catre Rio. Antrenorii mi-au spus că e în regulă, au fost de acord cu decizia pe care am luat-o. Îmi pare rău că nu am putut să fac parte din echipă, dar în același timp le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, care mi-au fost alături în toată perioada asta.

 Dupa cum știm, gimnastica se ghidează după un cod de punctaj, acest cod de punctaj în momentul de față pe mine nu mă avantajează atît de mult, ar fi trebuit să fac patru aparate ca să pot să intru în echipă. Nu am reușit să fac acest lucru. Mă mulțumesc cu rezultatele pe care le-am avut în atîția ani de gimnastică de înalta performanță”, declara sportiva în momentul retragerii.

Pe lângă rezultatele şi aprecierile sale obţinute pe plan profesional, Sandra a fost considerată şi cea mai frumoasă gimnastă a României.

Acum, ea nu mai este o fetiță fragilă, așa cum era cînd s-a apucat de gimnastică. Sandra este acum o femeie superbă, care are mii de prieteni pe rețelele de socializare. Fiecare poză postată de ea primește numeroase aprecieri, trupul tras prin inel fiind și acum un magnet pentru fani!