Doar ANDREI VERSACE îşi poate începe aşa orice zi: „Banii au venit la plic, iar corecta…“

versace-fb

Celebrul Andrei Versace nu se dezminte, aşa că după ce le-a arătat prietenilor virtuali cum se distrează un milionar atunci când vrea să se răsfeţe cu fructe de mare şi le-a prezentat tututor nota de plată, de această dată a vrut să demonstreze că are reţeta proprie cu care începe orice dimineaţă.

TITANUL PARIURILOR rupe tot: trei bilete mirifice de cote 84, 122 şi 1808! ORICINE le poate PARIA imediat. IA-LE ACUM!

Aşa că, Andrei Versace nu a stat foarte mult pe gânduri, iar în această dimineaţă a pus rapid mâna pe telefon şi a fotografiat camera de hotel în care s-a trezit. În imaginile pe care le-a publicat pe Facebook se poate observa că are pe masă sute de lei, bani cash, iar în pat o tânără domnişoară.

„Cam aşa mă trezesc eu după party. Puţină dezordine , dar se rezolvă la secundă. Banii au venit la plic. Îi bag frumos un mic dejun corectei şi mă culc înapoi că este devreme“, a fost mesajul lui Andrei Versace care a însoţit imaginea de pe reţeaua socială.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

De asemenea, întrebat cine este domnişoara din imagine, Andrei Versace a răspuns fără să stea pe gânduri: „Dă-o în balamuc, chem alta. De fapt, vin ele singure, frate“.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!