Dorian Popa a spus adevăratul motiv pentru care nu vrea încă un copil cu iubita lui

Dorian Popa

Dorian Popa și Claudia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, însă, până acum cei doi nu au planuit să facă pasul cel mare. Deși se înțeleg de minune, interpretul nu vrea să facă un copil, pe motiv că nu îi poate oferi o viața fără probleme din punct de vedere financiar.

„N-am să mint, îmi este oarecum frică de ideea de a face un copil. La mine mai durează, deocamdată eu mai construiesc la carieră. Nu știu dacă sunt încă pregătit să fiu un părinte responsabil atât financiar, cât și din punct de vedere patern. Eu zic să mai aștept un picuț. Singura frică pe care o am în privința unui copil este că nu aș putea să-i ofer din punct de vedere financiar tot ce-i trebuie. Atâta timp cât în viața mea, Dorian Popa, încă există zile în care îmi fac griji că poate n-am aflat încă de vreun proiect, și mă întreb ‘Aoleu, dar dacă nu am niciun proiect, ce mă fac?’ , nu cred că sunt pregătit să am un copil”, a spus Dorian Popa pentru un post de televiziune.

Dorian Popa este nedezlipit de iubita lui, Claudia, care nu numai că nu-l scapă din ochi pe artist, dar se implică chiar și în proiectele lui profesionale. Dorian Popa a dezvăluit recent pentru Libertatea că se lasă pe mâna iubitei chiar și atunci când vine vorba despre hainele pe care să le poarte la filmări, pe stradă sau la concerte.