Două luni de vis pentru cei care au pariat biletele FanatikSport: 12.763 lei în februarie, 3.420 în martie

Fans2

 

Când e vorba de pariuri, FanatikSport face bani şi din piatra seacă. În luna februarie, cei care au pariat biletele FanatikSport au câştigat peste 12 mii de lei doar din biletul zilei (au intrat 27 din 29 de bilete, (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

În luna martie, nu am mai avut acelaşi succes la biletul zilei, fiind şi imposibil de egalatrecordul din februarie. Cum spunea cineva, cu luni ca februarie te întâlneşti odată în viaţă!

În schimb, am făcut bani buni din biletele de cotă mari, 20, 24, culminând  de cel cotă 55. Trăgând linie, în luna martie s-a obţinut un profit mediu de 3.420 de lei. Un profit foarte bun, spunem noi, chiar dacă nu se ridică la nivelul celui din februarie. Practic, peste două salarii medii sau trei salarii minime. În doar o lună!

Veste bună

Vestea bună e că oricine poate face bani acum la pariuri. Există o singură condiţie: să intraţi în comunitatea FanatikSport, să vă abonaţi la biletele noastre. Da, oricine poate acum beneficia de experienţa noastră, oricine poate paria BILETELE SIGURE, BILETELE de cote mari, PONTURILE progresive, MECIURILE SUSPECTE trimise de noi. Un singur lucru trebuie făcut: să vă abonaţi la noi (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Unele luni au fost de-a dreptul fantastice pentru cei care au pariat biletele noastre. Cum a fost luna februarie când Biletul lui Florin a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

De asemenea, biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).