DOUĂ VEDETE din România s-au apucat de videochat după ce s-au căsătorit

alina si alex

După ce au concurat pe ”Insula Iubirii” și s-au căsătorit, au început să facă videochat!

Au intrat în reality-show-ul ”Insula Iubirii” declarând sus și tare că vor să își testeze pasiunea pe care o au unul pentru celălalt și că sunt deciși să se distreze la maximum înaintea căsătoreiei. Și, pentru că nu au fost ispitiți de niciuna dintre tentațiile din Thailanda, cei doi s-au căsătorit în scurt timp, scrie Spynews.ro.

CITESTE SI: ANGELA SIMILEA, disperată: în ce HAL a ajuns DOAMNA MUZICII ROMÂNEŞTI

 Apoi, spre surpriza tuturor, au început să aibă o viață de familie apartent discretă. Cel puțin așa părea la prima vedere. Pentru că, de curând, se pare că au început să câștige bani bucurându-se de viața de familie.

Mai exact, din cele câteva imagini primite pe adresa de  pont a redacției Spynews.ro se poate observa cum Alina și Alex Mărgineanu par să împărtășească, dintr-un studio de videochat, intimitățile din dormitorul conjugal. Evident, contra unei sume modice pe care cei curioși trebuie să o plătească dacă vor să îi vadă în acțiune.

CITESTE SI: Profeție teribilă: Pământul se va ZGUDUI timp de 8 ORE. CÂND va avea loc CUTREMURUL DEVASTATOR

Alina Mărgineanu, fosta concurentă din show-ul „Insula Iubirii”, a purtat, anul trecut, în luna iulie, rochia de mireasă și a strălucit la brațul lui Alex, partenerul ei de nebunii. Și, dacă în timpul emisiunii, Alina avea părul de culoare blondul platinat, acum ea a trecut la un blond gri, mult mai închis.

„Noi am plecat în Thailanda bazându-ne pe încredere. Încrederea este cea care clădeşte o relaţie. Am mers acolo pentru distracţie. Din punctul meu de vedere, Alina s-a distrat în limitele normale. Nu am fost gelos„, declara, pe atunci, Alex la „Star Matinal de Weekend”, de la Antena Stars.

CITESTE SI: CORINA CHIRIAC trece prin clipe grele: „Durerea amorţeşte în timp persoana lovită”