Dr. Monica Pop este foarte bolnavă! Nu mai poate ieși din casă

adrianabahmuteanu

Adriana Bahmuţeanu nu mai scapă de probleme. Vineri, pe 9 septembrie, prezentatoarea TV a început procesul cu medicul Monica Pop, care a dat-o în judecată pentru că a jignit-o la postul de televiziune la care lucrează.

INCREDIBIL! OFERTA SENZATIONALA! PARIUL BOMBA cota 3155 e GRATUIT! VEZI cum il poti PRIMI

Ieri, Adriana Bahmuţeanu s-a prezentat la tribunal, unde a avut loc un nou termen în procesul cu dr. Monica Pop. Foarte bolnavă, aceasta din urmă nu a putut veni la proces, dar prezentatoarea TV nu a lipsit din faţa magistraţilor.

„Pentru mine luna septembrie este ziua şi procesul. Azi (n.r vineri, 9 septembrie) am avut termen cu doamna Monica Pop. Trebuia să ni se ia interogatoriu, dar doamna dr. Monica Pop nu s-a prezentat. A invocat motive medicale, deşi nu a venit clar cu o scutire… Avocata dânsei a pretins că trebuie să facă chiar azi nişte investigaţii. Ce mă surprinde este că avocata doamnei Monica Pop este tocmai avocata fostului meu soţ.

Îi doresc doamnei Monica Pop multă sănătate. Nu eu sunt cea care a început acest război, ci ea s-a exprimat cu privire la sănătatea copiilor mei, spunând că îi cunoaşte, deşi nu a fost niciodată la mine în casă. Eu am rugat-o să se abţină, pentru că nu e medic pediatru sau psiholog pentru copii.

Sper să se termine şi acest proces cu doamna Monica Pop şi îi doresc încă o dată sănătate, pentru că ştiu că are probleme serioase de sănătate”, a spus Adriana Bahmuţeanu, după ce a ieşit de la Tribunal.

 

Monica Pop, clipe grele după ce cancerul a recidivat

În urmă cu trei ani, doctorița devenită pacient a primit un diagnostic crunt: cancer la colon. După două operații și chinurile de după, viața ei a reintrat în normal. Din păcate, boala a recidivat anul acesta, iar medicul a ajuns din nou la cuţit.

Cel mai greu e psihic. Mai ales când eu știu că am făcut tot ce trebuia să fac și totuși boala a recidivat… Ajungi să te întrebi: cât bine am făcut eu în viață mea, de ce tocmai eu a trebuit să pățesc așa ceva?! Fără dubiu, hazardul joacă un rol foarte mare în viețile noastre”, mărturisea Monica Pop, după aflarea diagnosticului.

În prezent, Monica Pop urmează tratament cu citostate şi urmează să se supună din nou unor controale medicale în luna octombrie