Dragoș știe meserie. Actorul care prezintă «Visuri la cheie» e cu ochii pe meșteri

dragos-bucur-fb

De trei sezoane în echipa “Visuri la cheie”, emisiune pe care o prezintă la PRO TV, Dragoş Bucur are toate şansele să mai înveţe o meserie, pe lângă cea de actor. Recunoaşte că, stând pe lângă meşterii care ridică ori renovează locuinţe, învaţă o mulţime de lucruri şi pe unele le aplică apoi în propriul cămin. Cine ştie, poate, în timp, va prinde destul de multe secrete pentru a-şi ridica singur casa pe plajă la care visează.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

Libertatea: Eşti la al treilea sezon “Visuri la cheie”. Care au fost cele mai frumoase momente trăite la filmări şi care au fost mai grele?

Dragoş Bucur: Cel mai dificil este când oamenii încep să vorbească despre cumpenele din viaţa lor, pentru că eu sunt destul de discret şi nu mă simt foarte confortabil în aceste clipe, dar adevărul e că această parte este indispensabilă în economia emisiunii, este momentul care legitimează şi justifică în ochii telespectatorului prezenţa noastră acolo. Cele mai frumoase clipe sunt cele în care familiile îşi văd casele refăcute, bucuria din ochii lor face toţi banii!

TITANUL PARIURILOR rupe tot: trei bilete mirifice de cote 84, 122 şi 1808! ORICINE le poate PARIA imediat. IA-LE ACUM!

Furi meserie de la meşterii din e­chi­pă?

Da, bineînţeles că fur cât pot idei şi tehnici de lucru! Îmi place să mă inspir de la colegii mei şi să aplic apoi ce am învăţat. Am făcut o lustră ca într-una dintre ediţiile emisiunii şi am construit un dulap pe care l-am vopsit după o metodă “furată” tot din emisiune. Mă relaxează acest tip de activitate, fiindcă mă concentrez doar pe ceea ce am de făcut şi îmi las mintea liberă. Pe de altă parte, nu prea mă pricep, aşa că prefer acţiu­nile în care să fiu sigur că, dacă stric un lucru, nu trebuie să dărâm casa ca să-l repar!

Pe-acasă meştereşti, când se stri­că lucruri şi e nevoie de o mână de bărbat?

Da, normal! Îmi place să repar şi să meşteresc, ultimul lucru făcut este acoperişul grătarului.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Ai acasă ceva făcut de tine?

Am făcut cu Dana o masă şi suntem amândoi foarte mândri de ea!