Dragostea ÎNVINGE! Cel mai controversat cuplu din România a ieșit în parc și a închis gura lumii!

cuplu-1

Chiar dacă au fost intens comentați pe rețelele de socializare, cei doi îndrăgostiți care se pregătesc să devină părinți s-au plimbat prin parc și și-au făcut declarații de iubire siropoase.

Nu sunt prea nervos, dar nu-mi place cum au comentat. Au fost foarte vulgari unii dintre români. M-au făcut bătrân, fosilă și nu e frumos.Ne-am asumat o responsabilitate. Nu am cucerit-o cu bani, nu sunt bogat și nu asta a atras-o de bani. iubesc foarte mult. Mi-a atins inima și apoi corpul.”, a spus Marinel, în vârstă de 52 de ani, care a precizat că nu este deranjat de diferența mare de vârstă.

ZEUL PARIURILOR de COTE MARI vine cu CINCI PERLE NOI: bilete de cote 34, 66, 105, 404 şi 2191! IA-LE instant, nu mai ezita

”Banii nu aduc fericirea și nu am profitat de situația lui. Avem o situație modestă.Nu mă sperie că nici Marinel nu are un loc de muncă, mai ales că urmează să se angajeze.Da, am învățat și pe la școală și de la prieteni, dar nu ne-am dorit să ne protejăm. Sunt metode și metode, dar n-au funcționat. Simt o căldură aparte, visam un bărbat înțelegător, mai matur.”, a declarat Valentina.

Chiar dacă diferența de vârstă este uriașă, cei doi se iubesc la nebunie, dovadă fiind imaginile surprinse în parc, unde s-au plimbat, au mâncat vată de zahăr pe băț, iar mai apoi a dat-o în leagăn.

”Nu mă interesează ce zice lumea. Nu mă afectează.”, a spus Valentina, în timp ce Marinel a întrebat-o cum se simte după ce a fost la emisiune.

Totuși, la un moment dat, pe Valentina au copleșit-o lacrimile, iar Marinel a încercat să o liniștească mângânduindu-i burtica.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

”M-am gândit la un lucru. Mi se pare ciudat, dar vreau să trăiesc să-mi văd fetița la 18 ani. Chiar dacă ai tăi nu sunt de acord cu noi, o să am eu grijă de mine, o să fie de bine. O să am grijă de voi. O să fiu și tată și soț și prieten și tot.”, a declarat partenerul tinerei atunci când a fost întrebat dacă nu-i este teamă că fiica lui va rămâne singură.

”Eu sunt mama adoptivă, ea a fost singură la Poliție, că rămâne să locuiască la noi până când vine el din străinătate. La Protecția Copilului ni s-a spus că ea nu trebuia să declare nimic, iar apoi ea a semnat un act că vrea să locuiască cu Marinel.Verbal am spus că nu ne mai ocupăm de ea, dar legal suntem părinții ei. Nu am semnat nimic ca să nu mai avem drepturi asupra ea”, a spus Ecaterina, mama tinerei care se pregătește să aducă un copil pe lume. Când o să ne mai liniștim, poate că o să ne apropiem.”, a spus mama fetei.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

Deși Valentina a povestit că relația dintre ea și părinții ei era una extrem de tensionată, se pare că vecinii sunt de altă părere, aceștia spunând că familia ei este bună.

”Știu că a fost înfiată de familia respectivă, tatăl ei lucrează, mama avea grijă de ei. Nu i-a lipsit nimic, dar a plecat de acasă pur și simplu. Nu trebuia să existe o asemenea relație. Părinții ei sunt distruși, nu mai vorbesc cu oamenii. Sunt supărați. Nu au certat-o, au muncit pentru ea.”, a spus o vecină despre relația dintre Valentina și părinții ei.