După ce a anunţat că s-a despărţit de SPEAK, ADELINA PESTRIŢU s-a fotografiat cu el: ”Dragostea adevărată”

adelina-pestritu-art

Adelina Pestriţu a postat un anunţ, în care anunţă fanii că s-a despărţit de iubitul ei, Speak, cu care era împreună de doi ani şi jumătate. Conform spuselor vedetei, cei doi au hotărât de comun acord să meargă pe drumuri separate.

ZEUL PARIURILOR de COTE MARI vine cu CINCI PERLE NOI: bilete de cote 34, 66, 105, 404 şi 2191! IA-LE instant, nu mai ezita

,,Dragi prieteni, imi sunteti mereu aproape si va multumesc pentru sustinerea voastra care in fiecare zi ma face sa ma simt iubita. De aceea, imi doresc sa aflati de la mine, nu din alte surse, ca in viata mea personala s-au produs anumite schimbari. Dupa doi ani si jumatate de relatie, am decis impreuna cu Stefan (Speak) sa mergem pe drumuri separate. Nu o sa dezbatem nicaieri motivele care ne-au adus in acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu intotdeauna se deruleaza asa cum se proiecteaza la inceput. Relatia noastra a fost una foarte frumoasa, il apreciez mult pe Stefan ca om si ca artist si sunt recunoscatoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trait impreuna. Speram ca lumea sa ne inteleaga si sa ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care tine strict de sufletele noastre. Va multumesc pentru intelegere! Va pup!”, a scris vedeta pe contul ei de Facebook.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

În urmă cu puţin timp, Adelina Pestriţu a postat pe Facebook o imagine în care îşi ţine câinele în braţe. ”Dragostea adevărată”, a scris ea la descriere, semn că patrupedul o ajută să treacă mai uşor peste despărţirea de Speak.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!