După ce mai mulţi concurenţi au făcut sex la „Insula iubirii“, o ispită a dat tot din casă. „A vrut doar să se distreze“

Insula Iubirii

Una dintre ispitele din cadrul show-ului „Insula Iubirii“, care se desfăşoară în Thailanda a povestit în direct, în cadrul unei emisiuni TV, ce s-a întâmplat de fapt în reality-show, dar şi ce experiente a trăit acolo.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Mai exact, Robert Popescu a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că multe dintre fetele pe care le-a cucerit în Thailandaaveau relaţii destul de strânse cu iubiţii lor, înainte de a participa la „Insula Iubirii“. Ispita a povestit şi cum au arătat anii săi de studenţie, dar şi cum ar trebui să arate femeia ideală, pe care încă se pare că nu a găsit-o, fiind unul dintre motivele pentru care încă este singur. Totodată, Robert a mărturisit şi ce s-a întâmplat cu Alice, atunci când aceasta s-a despărţit deAlin.

Ce a fost între noi, a fost un bonus. Ea a vrut pur şi simplu să se distreze. Ea îşi iubea foarte mult iubitul. Am început să studiez managementul un an, am mai rămas un an pe bară şi după aceea am încercat să mă înscriu la facultate în Anglia. Am stat acolo un an şi jumătate. Am plecat fără să anunţ prea multe persoane şi am pierdut. În momentul de faţă sunt antrenor personal. Multe persoane mi-au spus că nu sunt o persoană capabilă să facă lucruri mari şi eu am vrut să îmi depăşesc limitele. E o pasiune care mi-a fost dată din familie. Toţi am avut un fizic destul de bine dezvoltat. Încerc să fiu şi eu modest”, a mărturisit Robert, ispita de la „Insula iubirii“.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Mai mult decât atât, în ochii lui Robert, femeia ideală ar trebui să arate astfel, ca să îl poată cuceri:

„De felul meu, sunt o persoană directă. Sunt singur. Ideea e că nu le sperii pe fete. Au văzut că am calităţi pe care nu le au alţi bărbaţi. Eu sunt persoana care încearcă să ridice persoana de lângă mine şi aşa mă ridic şi eu şi fetele din emisiune şi-au dat seama cî pot avea încredere în mine. Nu pot să neg că nu aveam emoţii, e o chestie super mare, în schimb sunt o persoană care vrea să facă multe lucruri şi bine şi perfecţionist şi încerc să imit multe lucruri care mă ajută pe mine. I-am văzut pe Tomiţă şi pe Matei şi am învăţat de la ei, dar să le fac în felul meu. Sunt două chestii care îmi plac mult la o fată. Uitându-te în ochii ei, îţi dai seama ce ascunde o fată. Al doilea este zâmbetul. Fizicul trebuie să fie undeva ca al meu, să fie înăltuţă, să fie atletică, dar nu foarte atletică, ci fit. Încerc să mănânc proteine, ca să îmi menţin musculatura. Tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat pentru că aşa trebuia să se întâmple şi lucrurile nu sunt regizate”, a mai povestit Robert Popescu în emisiunea TV.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!