E cea mai grasă femeie din lume, dar face sex de 7 ori pe zi pentru a slăbi

grasa_2

Pauline Potter, care a ajuns în Cartea Recordurilor drept cea mai grasă femeie din lume, a uimit o lume întreagă atunci când a dezvăluit ce metodă de slăbit a ales, după ce toate celelalte au eșuat.

TITANUL PARIURILOR rupe tot: trei bilete mirifice de cote 84, 122 şi 1808! ORICINE le poate PARIA imediat. IA-LE ACUM!

Într-un interviu video șocant, Pauline, care pe-atunci cântărea peste 300 de kilograme, putea fi observată cum era imobilizată la pat din cauza faptului că scheletul și musculatura nu îi pot susține greutatea masivă, informează Daily Star.

De asemenea, pe stradă, aceasta este transportată cu un scooter special deoarece îi este imposibil să meargă. Ea a încercat mai multe metode de a scăpa de kilogramele în plus, printre care și înotul, dar s-au dovedit ineficiente. În mod surprinzător însă, o „reuniune sexuală” cu fostul său soț a fost metoda care a dat rezultate.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Femeia susține că după ce i-a cerut să facă sex de peste șapte ori pe zi, a observat că începuse să slăbească. Pauline pretinde că a pierdut  mai bine de 40 de kilograme de când practică relații intime…intense. În plus, femeia susține că n-are de gând să renunțe la metodă până nu va fi din nou capabilă să se plimbe pe bicicletă alături de fiul său, Dilan.

La rândul lui, fostul soț al Paulinei, susține că nu-i este prea ușor să aibă mereu cea mai reușită „prestație”: „Este dificil să o poziționez și să-i găsesc zonele erogene pentru că are destul de multă grăsime la nivelul regiunii pelviene. Dar mă excită atunci când știu că este satisfăcută. Totuși, atunci când s-a urcat pe mine, îmi amintesc că nu mai puteam respira.”

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!