E frumos de pică! Cum arată băiatul lui Ștefan Bănică Junior!

Banica si fiul

Ștefan Bănică Junior are toate motivele să fie mândru. Are un băiat superb, Radu, care atrage deja privirile ca un magnet.

În urmă cu câteva zile, Ștefan Bănică Junior a avut parte de un eveniment extrem de important, și anume dezvelirea stelei dedicate regretatului său tată, actorul Ștefan Bănică Senior, de pe Aleea Celebrităților din Capitală.

Artistul nu a fost singur la eveniment, ci împreună cu fiul său cel mare, Radu. Acesta s-a transformat într-un adolescent de toată frumusețea, super cool și cel puțin la fel de atrăgător ca și tatăl său.

„Ieri am trăit momente pline de emoție la ceremonia de dezvelire a celor 4 noi stele de pe Aleea Celebrităților, în memoria unor artiști fără egal: Ștefan Bănică, Dem Rădulescu, George Constantin și Dinu Manolache. Mulțumesc organizatorilor pentru inițiativă! Mai jos puteți vedea câteva imagini de la ceremonie”, le-a transmis Ștefan Bănică Junior fanilor săi de pe Facebook.

Printre fotografiile de la eveniment se află și câteva în care apare alături de fiul său, de care este extrem de mândru și cu care are o relație extrem de apropiată, după cum se poate vedea din gesturile și atitudinea artistului.

Radu are 14 ani și l-a ajuns deja în înălțime pe tatăl său.

De altfel, prietenii virtuali ai artistului au fost extrem de încântați să-l vadă pe fiul lui Bănică Junior, mesajele transmise fiind care mai de care mai măgulitoare la adresa puștiului.

„O imagine unică prin frumusețe, gingășie, care-ar putea face înconjurul Planetei și ar stârni invidii ! Chapeau bas!”, „Ștefan, să-ți trăiască feciorul!!!!….este foarte cool, mai ceva ca tatăl și bunicul!”, „Superb copil e Radu, iar Ștefan pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Banică senior ar avea de ce să fie mandru. Doamne, ce frumusețe de băiat!!! Să fiți sănătoși dragilor și fericiti!” – sunt doar câteva dintre mesajele primite de la fani.

Radu Ștefan este fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior. Este fruct al relației pe care artistul a avut-o cu Camelia Constantinescu. Bănică Junior mai are o fetiță, Violeta, din mariajul pe care l-a avut cu binecunoscuta prezentatoare de televiziune Andreea Marin.