E invidiat pentru viața excentrică, dar nimeni nu știe prin ce a trecut: Nick Rădoi, mărturisiri incredibile!

nick-radoi

A fost căsătorit timp de 26 de ani cu o femeie pe care a cunoscut-o în America și care i-a dăruit trei fete care sunt căsătorite, iar acum Nick Rădoi s-a întors în România:”Am venit aici cu gânduri mari. Voi sta mai mult timp. Voi vizita restaurantele tradiționale. Am planuri sentimentale și am așteptări mari, ca de obicei. Am pretenții mari.”, a declarat Nick Rădoi .

”Am rămas o lună de zile și mulți mă acuză că am apărut la TV, dar pentru mine e important să-mi spun povestea. E important pentru mine ca oamenii să știe că poți să ajungi undeva dacă muncești. Nu schimb femeile ca pe șosete. Am avut o relație și am stat în relație. Nu am înșelat. Sunt un bărbat, îmi place de o femeie, iar vorbele astea care au apărut nu sunt chiar adevărate. Sunt devotat într-o relație. Încă îmi caut o iubită. Îmi place să am o relație doar cu o femeie, nu umblu cu mai multe femei în același timp”, a declarat Nick Rădoi la WOWbiz.

De asemenea, acesta a vorbit și despre familia numeroasă pe care o are: ”Am trei nepoți, doi băieți și o fată. Îmi iubesc familia. După divorț a fost foarte greu, dar acum suntem uniți, vorbim, putem să ne sunăm și sunt încântat.”

Un român este CEL MAI BUN PARIOR din LUME! Are procentaj de peste 90%! CUM POTI AFLA CE pariaza zilnic

nick2

Acesta și-a amintit, în direct, la WOWbiz și despre perioada grea prin care a trecut. :”Tatăl meu s-a luptat foarte mult pentru drepturile oamenilor și pentru credință și fiind expulzați, în 1979. Comuniștii au încercat să-l omoare pe tatăl meu, dar n-au reușit. Ulterior l-au arestat, eu eram pe stradă și am sărit să-l apăr, l-au bătut, am încercat să ajut, dar am fost bătut. M-au lovit cu bocancii, am avut fața distrusă. Au decis ulterior să ne expulzeze din țară, ne-au luat cetățenia română. Am mers în Italia, am cerut azil politic în America. În 3-4 luni am întâlnit o fată. A fost greu să începem o viață nouă. Am stat la o biserică, iar apoi am început să lucrez în construcții în New York, iar apoi m-am mutat în California. Soția n-a vrut să plecăm în California și am fugit împreună. Nu aveam nici 20 de dolari în buzunar. Am scos-o din casă, dimineața. Două săptămâni am fost căutați de poliție. Aveam o oră pauză și am mers să ne căsătorim. Am întârziat un pic la lucru, unde făceam curățenie. ”

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

”Suntem fericiți, avem de ajuns. Dumnezeu ne-a binecuvântat pe toți. Sunt milionar, nu miliardar. Nu trebuie să fac calcule. Sunt foarte OK după divorț. Trebuie să avem grijă de noi. Eu încă muncesc, așa că și cei care vorbesc despre mine ar trebui să muncească. Lucrurile astea trebuie menținute. Dacă mă opresc și nu mai muncesc nu mai câștig bani. Nu mai sunt la nivelul la care am fost, dar am decis eu să nu mai fiu. Vreau să-mi fac o familie, să am timp pentru mine.  Am învățat să am răbdare și să las lucrurile să vină de la sine. ”, a mai precizat acesta, dezvăluind, de asemenea, că motivele pentru care s-a despărțit de toate tinerele a fost pentru că pur și simplu nu s-a mai putut merge mai departe.

De asemenea, Nick Rădoi a vorbit și despre actuala iubită: ”Este din Timișoara. Ne înțelegem minunat. Abia așteptam să mă întorc acasă pentru a ieși în oraș, să vorbim. I-am cunoscut familia. Nu o mai grăbesc, o las să decidă ea dacă vine în America.”, a spus magnatul.