E o greşeală sau a făcut-o intenţionat? ALEX VELEA a pozat-o goală pe ANTONIA şi a postat imaginea pe NET!

veeee

Antonia este una dintre cele mai în vogă cântăreţe de la noi, este cunoscută pentru frumuseţei ei şi fizicul atrăgător. Cântăreaţa are nişte forme bine conturate, îşi lucrează din greu corpul la sală.

Deşi a devenit mamă pentru a doua oară, asta nu a împiedicat-o pe Antonia să revină la formele sale senzaţionale, la care aspiră foarte mulţi bărbaţi. Dar numai unul se bucură de frumoasa cântăreaţă, acela este iubitul ei, Alex Velea, cu care are şi un băieţel, pe nume Dominic.

De ziua Antoniei, artistul a postat o fotografie pe contul său de socializare, în care apare iubita lui goală. Alex Velea este foarte mândru de mama copilului lui şi i-a urat ‘’La mulţi ani’’ într-un mod inedit.

”La mulţi ani!!! Îţi mulţumesc că-mi faci viaţa frumoasă şi îi dai sens”, a scris Alex Velea pe contul său de socializare.

Acesta îi mulţumeşte că există şi că îi face viaţa mai frumoasă.

Antonia trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Velea, rodul iubirii dintre cei doi este băieţelul lor, Dominica. Cântăreaţa mai are o fetiţă din fosta căsnicie cu Vincenzo Castellano.