E oficial! Iulia Vântur și Salman Khan nu se mai ascund! Au ieșit pentru prima dată împreună în public

Salma

Salman Khan și iubita lui, Iulia Vântur, au încetat să-și mai ascundă relația. Cei doi și-au făcut prima ieșire împreună, vineri seara, la nunta actriței Preity Zinta, una dintre cele mai frumoase femei de la Bollywood. 

Starul indian și frumoasa româncă au atras toate privirile , vineri seara, la nunta celebrei actrițe, aceștia fiind filmați și fotografiați de toți jurnaliștii aflați la locul evenimetul, care erau în culmea fericirii că în sfârșit au dovada care arată că cei doi sunt împreună.

Salman Khan a ajuns la petrecere în mașina lui, fiind urmat de o altă mașină în care se afla Iulia Vântur, însă cei doi au intrat împreună în restaurant, fiind încercuiți de bodyguarzii actorului. Presa indiană a lăudat astăzi frumusețea Iuliei Vântur, despre care au scris că e de-a dreptul superbă și nu e de mirare că i-a furat inima actorului.

În plus, jurnaliștii de la Mumbai susțin că nu mai e nici o îndoială și cei doi îndrăgostiți vor merge până la sfârșitul anului în fața altarului. Asta, cu atât mai mult, cu cât miercuri vedeta pro TV a fost surprinsă pe un aeroport indian, ținând-o de mână pe mama actorului, demosntrând că cele două se înțeleg de minune și că românca a fost acceptată de familia starului.