E prima oară când Andra se destăinuie. A spus adevărul despre sarcină!

Andra si Maruta

Andra, una dintre cele mai remarcabile artiste de la noi, a dovedit până acum că prin multă muncă, poate obţine absolut orice îşi doreşte în viaţă. Artista a povestit, într-un interviu dat în exclusivitate, pe care îl puteţi citi în revistei Ciao!, care a apărut în această dimineaţă, ce a însemnat până acum căsătoria cu Cătălin Măruţă şi a dat detalii despre cea de-a treia sarcină, după ce în nenumărate rânduri s-a zvonit că s-ar pregăti să aducă pe lume încă un copil.

Andra şi Cătălin Măruţă formează o familie unită, care îi transformă în cel mai cunoscut cuplu de persoane publice de la noi, iar cele peste 4 milioane de fani pe care îi au împreună pe Facebook arată clar asta.

BOMBA BOMBELOR la PARIURI: bilet cota 1622, cadou pentru toata LUMEA!

Mai mult, cântăreaţa şi prezentatorul TV sunt foarte simpatizaţi de publicul larg şi de aici interesul mare pentru viaţa lor privată. Andra a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru revista Ciao! dacă este sau nu însărcinată pentru a treia oară, dar şi ce apreciază cel mai mult la soţul ei. În nenumărate rânduri s-a zvonit că s-ar pregăti să aducă pe lume şi cel de-al treilea copil, după ce cântăreaţa i-a adus pe lume pe David (5 ani) şi pe micuţa Eva Maria (1 an), iar acum a vorbit pentru prima dată de această viitoare sarcină.

„Aş fi recunoscut din prima zi dacă eram însărcinată“

„Eu nu sunt genul de om care îşi ţine viaţa de familie într-un secret continuu, dimpotrivă. Dacă eram însărcinată, aş fi recunoscut din prima zi în care medicul mi-ar fi confirmat. Dar acum, totul a pornit în glumă de la o emisiune TV, apoi presa zilnic a speculat acest lucru, fără ca măcar să mă întrebe… Avem doi copii minunaţi, nu avem un plan ferm legat de câţi copii vom mai avea, dacă Dumnezeu va decide că ne mai trebuie încă unul, în casa şi în inima noastră există loc suficient. Dacă nu, ne considerăm oricum nişte părinţi care nu au ce să reproşeze destinului“, a declarat cântăreaţa.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

De asemenea, atât despre viaţa sa de familie, cât şi despre cea profesională, Andra se declară o femei împlinită. „Sigur că mă simt binecuvântată de un destin care, fără îndoială, în parte mi-a fost dăruit, iar în rest mi l-am construit cu multă muncă. Nu am îndrăznit niciodată să visez mult, brusc sau fără argumente. Am crescut într-o familie în care modestia a fost o biblie a sufletului, dacă pot să spun aşa“, a mai adăugat artista.

Îl iubeşte pe Cătălin Măruţă la fel ca-n prima zi

Chiar dacă pe scenă e o apariţie spectaculoasă, vedeta nu a uitat niciodată, vreo clipă, că trebuie să fie o soţie şi o mamă model. În ceea ce-l priveşte pe soţul ei, omul de televiziune Cătălin Măruţă, Andra a povestit următoarele lucruri: „La Cătălin… de unde să încep şi unde să închei? În primul rând, m-a fascinat creativitatea lui. Găseşte soluţii în orice situaţii, nu intră în panică, e stăpân pe situaţie, e un profesionist impecabil, e profund, afectuos şi… nu în ultimul rând, un tată extraordinar. Nici în cele mai frumoase visuri nu-mi puteam dori un tată mai potrivit pentru copiii mei“.

Iar în ceea ce-o priveşte atunci când nu e pe scenă, o zi din viaţa Andrei arată în felul următor: „Sunt o femeie plină de viaţă, aşa cum apar şi în ochii publicului. Spun cu mâna pe inimă că nu joc roluri pe scenă, sunt ceea ce arăt că sunt. Mă trezesc devreme, mă ocup de muzică, obligatoriu, dar şi de familie. O zi are suficiente ore pentru tot“.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Mai mult decât atât, soţia lui Cătălin Măruţă a mărturisit şi ce-şi închipuie că va face şi peste 10 ani, iar cu siguranţă răspunsul dat de ea ar emoţiona pe oricine: „Evident, la fel de fericită. Părul alb nu se va vedea, pentru că voi avea grijă să-l camuflez cu vopsea bună, ha, ha! E important ca familia mea să fie veselă şi creativă. Copiii vor fi mari şi vom discuta cu ei ca între adulţi. Abia aştept să am emoţii pentru examenele lor! Examene la şcoli, examene în viaţă…“.