El e „bunicul-erou”! Isi creste singur nepoteii, locuieste in cartierul Dristor si isi spune povestea cu lacrimi in ochi! „N-avem casa”

media_147348758234261300

Domnul Ion poate fi supranumit „bunicul-erou”. Isi creste singur nepoteii, pe micutul Stefan si Angelina. Povestea lor a devenit virala pe Facebook.

„Ora 21.45, Dristor, un erou de bunic cu doi copii. Timid, a vrut să-mi spună ceva, dar eram prea grăbită să ajung acasă. M-am urcat în mașină și am plecat, dar mă măcina. M-am întors după vreo 10 min, erau tot acolo, ei nu se grăbeau, n-aveau unde… „n-avem casă, stăm într-o cămăruță la cineva” a zis.

N-am știut și n-am putut să fac altceva: am stat de vorbă, am plâns cu ei, le-am dat toți banii pe care îi aveam în portofel și le-am cerut un număr de telefon. Și le-am promis că fac tot ce îmi stă în putere să-i ajut cu ceva. Angelina începe școala. Ștefan e prea mic să înțeleagă.
Nu v-am cerut niciodată nimic, dar acum vă implor, dacă puteți face ceva pentru ei, îi găsiți aici: 0753413335 – domnul Ion”, a scris pe pagina sa de Facebook o tanara internauta.