ELENA GHEORGHE a făcut anunţul, la patru ani de căsnicie! Cântăreaţa e în culmea fericirii. „Anul acesta…“

Elena Gheorghe

Cântăreaţa Elena Gheorghe pare să fie mai fericită ca oricând, cariera sa pare să fie într-un punct în care mereu şi-a dorit să ajugă, iar viaţa de familie a vedetei este una desprinsă parcă din poveştile cu zâne.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Acest lucru reiese şi din faptul că artista a postat în această dimineaţă, pe-o reţea socială, câteva imagini din urmă cu patru ani de zile, atunci când îi spunea celui pe care îl iubeşte „Da!“, în faţa altarului. Alături de aceste fotografii, Elena Gheorghea scris şi un mesaj emoţionant pe care bănuim că i l-a dedicat soţului ei, Cornel, cu care a avut o relaţie de lungă durată înainte de-a se căsători. Mai mult, Elena Gheorghe pare să fi ales imaginile pe care le-a împărtăşit cu internauţii pentru a marca aniversarea de patru ani a căsnciei sale.

„Se împlinesc 4 ani de atunci. Iubirea este sursa vieţii, hrana şi liniştea sufletului“, a scris Elena Gheorghe pe pagina ei de Facebook, împreună cu imaginile de la nuntă.

Internauţii au felicitat-o pe cântăreaţă, iar mulţi dintre aceştia s-au arătat profund suprinşi, dar şi emoţionanţi de gestul plin de dragoste de care a dat dovadă Elena Gheorghe, majoritatea urându-i acesteia o căsnicie la fel de fericită şi în continuare. Mai mult, artista pop le-a mulţumit celor care au felicitat-o, iar drept răspuns le-a lăsat internauţilor următorul comentariu: „Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru fiecare zi împreună, că ne dă iubire şi linişte, cu ajutorul Lui, anul acesta împlinim 11 ani de când suntem împreună“.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!