Elena Gheorghe și-a machiat bunica de 83 de ani. Cum arată bătrâna, după transformare

elena-gheorghe-620x620

Inspirată probabil de poveștile recente de pe internet, ale unor femei de peste 80 de ani transformate total prin machiaj și coafură, Elena Gheorghe a decis să-și facă și ea bunica fericită cu un machiaj realizat chiar de ea.

Cântăreața a mers la ”Dada”, cum își alintă ea bunica, a machiat-o și a coafat-o, după care a publicat fotografiile pe o rețea de socializare, unde toată lumea a fost impresionată dre rezultatul final. Elena precizează că a făcut gestul deoarece vine ziua buncii, iar ea nu-i va putea fi alături în acea zi. Așa că i-a făcut cadoul mai devreme.

”Am fost în vizită la Dada (bunica mea). Am răsfățat-o cum am știut eu mai bine căci vine ziua ei de nume iar eu nu voi putea fi lângă ea atunci. Arată fabulos la 83 de ani!”, a scris Elena Gheorghe alături de imaginile de mai jos.

Ea a aplicat un machiaj discret, dar de efect, care a șters ceva ani de pe chipul femeii, apoi dat puțin volum părului, folosind un ondulator. Bunica s-a lăsat pe mâinile dibace ale celebrei sale nepoate și pare extrem de încântată de rezultat așa că a stat la poze, mândră de transformarea prin care a trecut.

O bătrână din Croația a uluit internetul: arată cu 20 de ani mai tânără

O bătrână în vârstă de 80 de ani din Croația s-a transformat complet datorită unor trucuri de machiaj, iar fotografiile cu ea înainte și după fac furori pe rețelele de socializare. Femeia a reușit practic să întinerească cu cel puțin 20 de ani. Ea a fost machiată tot de nepoata ei, care a reușit să-i facă un look impecabil, așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos.