Emilia Popescu, adevărul despre relaţia cu Ştefan Bănică Jr: „Ne ţineam de mână, de gât”

Emilia Popescu si Stefan Banica Jr

Emilia Popescu si Stefan Banica jr au fost banuiti multa vreme ca fiind un cuplu. Cei doi erau nedespartiti atat pe scena cat si in viata reala.

Emilia Popescu a dezvaluit natura relatiei pe care a avut-o cu Stefan Banica jr. Actrita spune ca a fost extrem de apropiata de acesta, insa nu a mers niciodata mai departe.

CITESTE SI: DESPĂRŢIRE-ŞOC! Cel mai îndrăgit actor din LAS FIERBINŢI divorţează

„Imi este asociata imaginea cu cea a lui Stefan pentru ca am lucrat mai bine de 25 de ani impreuna, mai ales in televiziune. Dar n-avem nici o treaba cu asta. Umblam in aceeasi gasca, ne tineam de gat, de mana. Care este problema? Ne tineam si de mana, el era cu iubitele lui… N-am avut niciodata probleme cu el, nici el cu mine. Stefan le spunea de la inceput despre ce este vorba, iar eu eram foarte draguta cu ele. Vedeau imediat cum sta treaba. Eu cu Stefan ne mai certam si, cand o faceam, o faceam serios. Dar intotdeauna s-au reglat lucrurile. Bine, aveam grija sa nu fac ceva deplasat sau ceva care sa le faca pe iubitele lui sa se simta prost. Sau ca el sa se simta prost. N-am facut niciodata asa ceva”, a povestit Emilia Popescu pentru oamenidepoveste.ro, citata de Wowbiz.

CITESTE SI: DEZVĂLUIRE INCENDIARĂ: S-a aflat motivul real al despărţirii dintre Bianca şi Victor Slav

Emilia Popescu recunoaste ca apropierea fata de Stefan Banica jr de pe vremuri facea ca iubitii ei sa fie gelosi, mai ales ca acesta era considerat un adevarat sex-simbol.  „Mai interveneau anumite situatii si la mine, pentru ca voi, barbatii, sunteti mai gelosi. Si cum Stefan era mai frumos – ca barbat – decat sunt eu – ca femeie – probabil ca starnea anumite stari deloc euforice. Eh, cam asta este cu Stefan”, a mai spus actrita.

Totuşi, unele guri rele spun că cei doi nu au avut nici pe departe o relaţie strict platonică. Mai mult, pe la colţuri se afirmă că cei doi ar forma un cuplu de mult timp, dar cu multe întreruperi, mai mult sau mai puţin făţişe.

CITESTE SI: A recunoscut! MIHAI BENDEAC a dezvăluit TOTUL despre partidele de sex cu BĂRBAŢI