EMOŢIONANT! Ce i-au pus suporterii dinamovişti în sicriul lui PATRICK EKENG

Ekeng alb

O fotografie emoţionantă a devenit virală pe reţelele sociale, după ce internauţii încercat să îl comemoreze pe Patrick Ekeng, dinamovistul care a murit subit pe un stadion, în timpul unui meci de fotbal.

În fotografia care a atras un număr impresionant de aprecieri şi comentarii pe Facebook – mai exact peste 100 de mii de comentarii şi peste 7 mii de distribuiri, iar numărul lor este în creştere, poate fi văzut jucătorul de la Dinamo, camerunezulPatrick Ekeng, în sicriu. Imaginea este cu atât mai emoţionantă, cu cât se poate observa că jucătorul, care nu a putut fi salvat după ce a picat ca fulgerat pe terenul de fotbal, poartă un costum cu emblema Dinamo, dar şi un fular al acestei echipe. Fotografia a fost postată de către unul dintre suporterii dinamovişti, care cel mai probabil a dorit să sublinieze şi unul dintre cele mai cunoscute sloganuri ale echipei: „Un leu nu moare niciodată, el doarme!“

Cei care au distribuit poza au lăsat comentarii precum „Amin! Dumnezeu să te odihnească în pace!“ sau doar simplu„Amin“, pe pagina suporterului care a postat respectiva imagine.