A ajuns DE URGENTA la spital! Ce se intampla chiar acum cu BIANCA DRĂGUŞANU

main_bianca

Emoţiile s-au sfârşit pentru Bianca Drăguşanu! Vedeta îşi va cunoaşte fetiţa în doar câteva ore, deoarece a ajuns la maternitate şi se pregăteşte de operaţia de cezariană.

UPDATE 12.42. Conform surselor din maternitate, operaţia de cezariană a Biancăi era programată pentru ora 16.00, dar a ajuns cu câteva ore mai devreme, deoarece îi era rău şi abia se ţinea pe picioare. Vedeta este supusă în aceste momente investigaţiilor premergătoare operaţiei de cezariană. Se pare că starea ei de rău a apărut din cauza oboselii acumulate în ultima perioadă şi a emoţiilor că va deveni mamă. Iubita lui Slav nu a reuşit să doarmă deloc noaptea trecută, având pe tot parcursul sarcinii probleme majore de somn.

main_bianca

 

Bianca Drăguşanu a stabilit cu personalul clinicii private să o aducă pe lume pe fetiţa ei luni, iar dis de dimineaţă, vedeta a mers la maternitate, însoţită de iubitul ei, Victor Slav. Bianca s-a internat la spital şi, în scurt timp, îşi va strânge fetiţa în braţe.

Unul dintre cele mai surprinzătoare anunţuri din lumea mondenă autohtonă legat de venirea pe lume a unui copil a fost cu siguranţă cel al Biancăi Drăguşanu. La fel de surprinzătoare a fost, de altfel, şi evoluţia relaţiei cu Victor Slav, fostul „Băiat de la Meteo”. Cei doi s-au îndrăgostit, au ajuns chiar în faţa altarului, însă, la puţin timp după nuntă, drumurile lor s-au despărţit. Totuşi, nu au putut sta definitiv departe unul de celălalt, aşa că au redevenit un cuplu, iar astăzi vor deveni părinţii unei fetiţe.

A avut probleme cu sarcina

Bianca Drăguşanu s-a confruntat cu un episod de contracţii la scurt timp după cutremurul care a zdruncinat România, în noaptea de vineri spre sâmbătă, şi a fost transportată de urgenţă la maternitatea privată unde urmează să nască. Potrivit unor apropiaţi de-ai ei,iubita lui Victor Slav a crezut că-şi va aduce chiar atunci fetiţa pe lume, dar medicul de gardă i-a făcut ecografii şi alte investigaţii, ajungând la concluzia că a suferit mai degrabă un atac de panică decât începerea travaliului.