Europa League: pont de cotă 100 pe Sevilla – Sahtior. E PARIUL DEMENŢIAL al zilei

Europa League

EUROPA LEAGUE, SEMIFINALE, FC SEVILLA – ȘAHTIOR, joi, 05.05, ora 22:05

FC Sevilla pornește revanșa din semifinalele Europa League cu un lejer avantaj datorită rezultatului din tur. Atunci, Șahtiorul condus de Mircea Lucescu nu a putut scoate acasă mai mult de un egal, 2-2 (Marlos 23, Stepanenko 35 – Vitolo 6, Gameiro 82 penalty).

Campionate

De două meciuri nu a mai câștigat Sevilla, cu un egal și un eșec. Mai mult, un 2-0 în derbyul local cu Betis, din Primera, este singura victorie din ultimele 7 meciuri, în toate competițiile, 4 dintre ele pierdute. Doar o dată de 9 jocuri încoace nu a marcat. Pe teren propriu nu a cedat de două meciuri (o remiză, un succes), dar nu s-a înclinat decât de două ori în anterioarele 21 de vizite primite. Totodată, pe ”Ramon Sanchez Pizjuan” nu a înscris numai în prima dispută stagională, 0-3 cu Atletico, apoi a făcut-o mereu de 27 de confruntări încoace, indiferent de întrecere.

Șahtior nu a mai cedat de 9 jocuri, cu 4 egaluri și 5 triumfuri, de la un 1-2 acasă cu Vorskla Poltava în Cupă. De alte 10 partide marchează constant. ”Minerii” doar au remizat în anterioarele 3 deplasări, dar seria invincibilă pe teren străin durează de 6 meciuri, după un 1-4 la Dnepropetrovsk în campionat, unicul eșec din ultimele 9 vizite făcute. De 4 jocuri ”afară” încoace, marchează, însă și primesc mereu gol.

Retrogradate din Liga Campionilor

Ambele formații au sosit din Champions League. În noua întrecere, FC Sevilla a înregistrat două eșecuri, unul acasă (1-2 cu Bilbao în ”sferturi”), plus două egaluri și 3 victorii. În schimb, Șahtior nu a pierdut niciodată, realizând două remize și 5 succese, trei dintre acestea ”afară”. Notabil, gazdele s-au calificat mai departe în 3 din cele 4 cazuri din cupele continentale în care au remizat în turul de ”afară”.

În afara disputei din manșa întâi, cele două echipe s-au mai întâlnit în ”16”-imile Cupei UEFA, în martie 2007. Atunci s-a terminat 2-2 la Sevilla, care avea să triumfe apoi cu 3-2 după prelungiri la Donețk, golul care a trimis acel meci în extra-time fiind semnat de portarul Palop.

Pe de altă parte, ”roș-albii” sunt neînvinși în 6 dispute cu grupările ucrainene (4 succese, două remize), două dintre ele acasă, terminate cu o victorie și un egal. De partea cealaltă, Șahtior s-a mai aflat de 10 ori în Spania, cu două triumfuri, două remize și 6 eșecuri.

Loturi

Gazdele l-au recuperat pe Kolodziejczak, dar probabil polonezul va sta pe bancă. Incert este Tremoulinas, ceea ce ar duce la titularizarea lui Escudero ca fundaș stânga,  în vreme ce Reyes este tot out după recenta operație de apendicită. Și Krohn-Dehli lipsește, de asemenea accidentat. Ucrainenii nu se pot baza pe Fred, suspendat, și nici pe Azevedo, accidentat. Incerți sunt Dentinho și Gladki.

Partida va fi arbitrată de Bjorn Kuipers. Olandezul a mai condus-o doar pe Șahtior, de două ori, în ambele meciuri (cu Rapid Viena și Spartak Moscova) triumfând trupa pregătită de Mircea Lucescu.

Cum pariem pe acest supermeci

FanatikSport a analizat acest meci şi propune mai multe PONTURI, de la cote mici şi sigure, până la cote uriaşe, care îţi iau ochii. Toate foarte bune şi foarte profitabile! Dar aceste PONTURI sunt accesibile doar abonaţilor (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)! Si avem un PONT DE COTĂ 100!

Ca un argument decisiv, ultimele două luni au fost fantastice, s-au castigat peste 16.000 de lei: peste 12 mii în februarie şi peste 3400 în martie (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).

Iată aici trei bilete mari, cote 86 (click AICI), cota 259 (click AICI), cota 430 (click AICI).