EXCLUSIV / A dispărut complet din viața publică. În ce patimă a căzut cântăreața Sylvia

sylvia_sarbu

De o bucată de vreme, Sylvia Sîrbu a dispărut din peisajul monden, preferând să nu-și mai facă apariția la evenimente, la emisiuni sau la diverse petreceri. Cântăreața s-a retras departe de ochii curioșilor și a decis să aloce tot timpul dezvoltării personale și… tarotului.

sylvia_sarbu
tarot-sylvia-465x620

 

După o perioadă destul de agitată, Sylvia a decis că este momentul să ia o pauză și să se dedice lucrurilor care au pasionat-o mereu, dar pentru care nu a avut timp niciodată. Așa se face că, de când nu mai este implicată în niciun proiect, cântăreața a început să studieze mai mult și s-a apucat de lecturat cărți motivaționale, cărți care o ajută la yoga și la meditație. În plus, a devenit o mare amatoare de… tarot. Aproape zilnic, artista deschide cărțile de tarot și încearcă să țină cont de mesajele pe care i le transmit acestea.

PARIU BOMBA! Are cota 3155! ORICINE IL POATE PRIMI INSTANT

Va reveni atunci când va termina albumul

Pe de altă parte, artista nu vrea să renunțe complet la cariera ei, ci le pregătește fanilor o supriză. Sylvia lucrează în paralel și la un proiect muzical, însă, doar atunci când acesta va fi gata, va reveni în prim planul monden. Până când albumul nu va fi complet sau nu va avea măcar o piesă cu care să rupă topurile muzicale, Sylvia nu are de gând să-și reia aparițiile publice.