EXCLUSIV! Andreea Tonciu are de ce sa rada! Cat au pus in plic Prodanca si Reghe

miri_si_nasi

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt cei mai prolifici nași din showbiz-ul nostru. În opt ani de când sunt împreună, impresarul și antrenorul au fost nași de 47 de ori, ultima oară ieri, când i-au cununat pe Pe Andreea Tonciu și Daniel Niculescu.

Pe lângă sfaturile și suținerea lor, la fiecare dintre evenimentele la care au fost nași, Reghe și Prodanca s-au achitat de obligațiile de ”părinți” și din punct de vedere material. Le-au stat alături finilor în biserică și la finele petrecerii le-au înmânat plicul, o operațiune pe care au făcut-o de 47 de ori până acum.

La posibilitățile lor, este evident că acesta nu conținea doar doua-trei hârtii verzi, ci un tenculeț. Cele 47 cumetrii au fost deopotrivîă nunți și botezuri. Practic, majoritatea celor pe care i-au cununat au făcut copii și i-au rechemat la botez, ceea ce le-a dat nașilor posibilitatea să facă… un pachet echitabil pentru toată lumea.

FABULOS! BOMBA BOMBELOR la PARIURI! ORICINE IL POATE PRIMI extrem de usor

 

7.000 de euro, prețul corect pentru Anamaria Prodan și Reghe

Practic, potrivit surselor noastre, Anamaria și Reghe au mers pe sumă fixă de la un capăt la altul, indiferent de fluctuațiile cursului valutar. Astfel, finii lor s-au ales la capătul ”operațiunii” cu câte 7.000 de euro – 5.000, dar de nuntă, și 2.000, dar de botez. Și cum jumătate din cele 47 de evenimente au fost nunți (24) și restul botezuri, suma pe care au decartat-o pentru a-și consolida cariera de părinți spitituali s-a ridicat la 166.000 de euro, contravaloarea unui mic palat într-o zonă bună a Capitalei.

Tonciu, dar de 5.000 de euro

La fel ca toți cumetrii săi, Andreea Tonciu a primit și ea de la Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf darul în plic. 5.000 de euro a numărat dimineață mireasa, căci 2.000, cadoul pentru botez, au ajuns la ea mai devreme – vineri, când și-a creștinat fetița.