EXCLUSIV! Cea mai bună prietenă a lui Marian Dârţă, primele declaraţii după moartea „stilistului vedetelor”

Bahmu

Marian Dârţă a murit, în noaptea de duminică spre luni, după o lungă suferinţă. Stilistul vedetelor a încetat din viaţă în spital, unde şi-a petrecut cele mai cumplite clipe din viaţă.

Marian Dârţă a fost invins de cancer, cumplita boală cu care se lupta de mai bine de câţiva ani. După mai multe intervenţii chirurgicale la cap, hair stilistul vedetelor şi-a dat ultima suflare, pe patul rece de spital, după o lungă suferinţă, noaptea trecută.

Contactată de reporterii Spynews.ro, Adriana Bahmuţeanu a vorbit despre moartea prietenului ei. „Îmi pare nespus de rău. Toată familia lui este disperată. Sora lui nu ştie ce să mai facă. Tuturor ne pare rău, dar decât să se chinuie aşa…„, a spus, vizibil afectată, Adriana Bahmuţeanu.

„Dumnezeu lucrează prin oameni. Aşa a lucrat şi la ultima operaţie care a durat 18 ore. Nu e zi şi noapte în care să nu fac rugăciuni. În două săptămâni după Paşte sunt programat la operaţie să mă scape de această tumoră. Operaţia costă în jur de 16.000 de euro. 16.000 pentru operaţie şi incă 2000 post operatorii. Rog oamenii cu suflet să mă ajute şi le mulţumesc şi celorlalţi care au făcut-o până acum. Dumnezeu le va întoarce sumele care se dau pentru oamenii bolnavi. Vreau ca lumea să se reîntoarcă la credinţă. Cel mai mult îmi doresc să trăiesc. Nu vreau nimic, decât prezenţă. Au venit câţiva prieteni la mine. A venit Ozana Barabancea, a venit Rita Mureşan, Adriana Bahmuţeanu… Pe Google dacă scrii „Marian Dârţă” scrie ‘Marian Dârţă a murit’. O cunoştinţă îmi spunea să mor în chinuri, că nu mai scăpaţi odată de mine'”, spunea fostul hairstylist, săptămâna trecută, la „Agentul Vip”.