EXCLUSIV/ Cele mai proaspete zvonuri despre divorț! Ce ajunsese Syda să-i reproșeze Elenei Băsescu

1473333756

Finalul săptămânii trecute a fost marcat de vestea divorțului dintre Elena Băsescu și ”Syda” Bogdan Ionescu, după trei ani de mariaj aparent fericiți și doi copii. De atunci, cercurile mondene bucureștene vuiesc de informații și bârfe care îi privesc pe cei doi.

INCREDIBIL! OFERTA SENZATIONALA! PARIUL BOMBA cota 3155 e GRATUIT! VEZI cum il poti PRIMI

eba-cross

Se face o săptămână de când Elena Băsescu a confirmat că mariajul ei a ajuns la final. Prima ipoteză legată de divorț a fost, în mod aproape așteptat, infidelitatea soțului. Dacă ar fi să plecăm urechea la zvonurile care circulă prin oraș nu ne-am putea abține să credem că Syda este un mare crai dâmbovițean pe care nici mariajul și nici înrudirea cu fostul președinte nu l-ar fi lecuit de escapade. Iar asta i-ar fi transformat căsnicia și cuibul conjugat într-un teren de luptă. El, bărbat, i-ar fi dat de multe ori ocazia Elenei să-l gelozească și, inevitabil, discuțiile ar fi luat locul armoniei specifice unei familii.

Potrivit surselor din anturajul lui Bogdan Ionescu, acesta s-ar fi plâns în repetate rânduri că nu mai suportă atmosfera de acasă, că Elena este foarte prigă și că îi face crize de gelozie cu o frecvență năucitoare. ”Bogdan nu se mai regăsea de ceva timp în povestea asta. Ne-a zis că nu mai suportă răutatea Elenei, care nu-l slăbește deloc. Bine, nici el nu a fost mereu ușă de biserică și, probabil, nici Elena nu lua foc degeaba. Cert este că lucrurile între ei erai de mult stricate și divorțul nu mai reprezenta decât o chestiune de timp. Iar Bogdan dacă a avut să-i reproșeze ceva Elenei, a fost răutatea”, susține un apropiat al lui Syda, destul de familiarizat cu situația lui personală.