EXCLUSIV/ Imaginile care îl vor face pe Borcea să turbeze în spatele gratiilor! Pelinel…

Borcea - Pelinel

De când a născut și și-a asumat relația cu Cristi Borcea, Valentina Pelinel pozează într-o femeie lipsită de orice dor de distracții nocturne, total dedicată familiei. Calități pe gustul întemnițatului care vrea să-și știe iubitele departe de ispite și total devotate. Vineri seară însă, Valentina a procedat diferit.

Mamă dedicată, iubită devotată, Valentina Pelinel a evitat în ultima perioadă să fie văzută altfel decât în drum spre pușcăria în care Cristi Borcea își ispășește pedeapsa în ”Dosarul Transferurilor” sau în rol de mamă, alături de fiul ei, Milan Cristian. Asta până vineri seară când blonda a răspuns prompt imvitației la distracție venită din partea unei prietene din vremurile ei de ”burlăcie”. Evident, Valentina nu s-a grăbit să posteze fotografii de la evenimentul cu pricina, care cu siguranță i-ar fi picat greu la stomac lui Borcea, dar era imposibil să nu se afle când locul faptei a fost unul dintre locurile cele mai frecventate de mondeni din Capitală. Ce-i drept, localul din zona parcului Herăstrău se află aproape de casa Valentinei, așa că nu i-ar fi fost greu să dea o fugă pentru o sesiune de alăptat, însă, întregul context nu prea cadra cu paharul de șampanie pe care blonda l-a etalat la poze. Chiar dacă la chef, cel puțin aparent, nu au participat și bărbați, probabil că Borcea nu va vedea cu ochi buni această mică escapadă a Valentinei, știut fiind faptul că nu-i place ca iubitele lui să se distreze fără el. Or el este puțin… reținut, ceea ce, probabil, îi dă sentimentul că pierde controlul.

Pelinel a purtat o rochie veche

Pentru aniversarea cu pricina, Valentina Pelinel s-a pregătit, dar nu temeinic. S-a coafat, s-a machiat, dar de îmbrăcat a îmbrăcat o rochie veche pe care a tot purtat-o încă din primele luni de sarcină.