EXCLUSIV. Minciună fără precedent în cazul morții Mădălinei Manole! Răspuns INCREDIBIL al Procurorului General

Un fost profiler FBI a anunțat recent cu surle și trâmbițe că are toate dovezile că regretata artistă ar fi fost ucisă, invocând că a stabilit inclusiv o întâlnire cu procurorul general al României pentru a discuta redeschiderea cazului. Realitatea este însă alta.

În 2010, Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în casa sa din Otopeni, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani.  Dosarul a fost închis, anchetatorii ajungând la concluzia că s-a sinucis cu Furadan, un pesticid extrem de puternic. Un fost profiler FBI, Pete Klismet, a apărut recent cu teoria că toate dovezile pe care le-a adunat în acest caz reflectă că la mijloc ar fi vorba despre o crimă. Mai mult, acesta a spus că împrună cu procurorul general al României vor discuta posibilitatea redeschiderii acestui caz.mada-1369503866

FABULOS! BOMBA BOMBELOR la PARIURI! ORICINE IL POATE PRIMI extrem de usor

“Consider că în acest caz nu este vorba de sinucidere, ci despre crimă. Voi merge în România peste câteva săptămâni pentru a discuta  cu Procurorul General al României. Acest caz este unul atât de evident”, a declarat Pete Klismet unei jurnaliste din Statele Unite după ce a fost contactat de o româncă.”

Mădălina Manole s-a sinucis în locuința sa din Otopeni

Evident că la scurt timp după aceste declarații, părinților regretatei artiste le-au revenit îndoielile cu privire la condițiile în care a murit fiica lor. Toate aceste declarații nu au făcut altceva decât să agite spiritele, pentru că în realitate nu s-a întâmplat nimic. Într-o solicitare adresată de către ziarul Libertatea, Parchetul General al României a admis că nu există nicio solicitare din partea lui Pete Klismet: ”… până în prezent nu a fost adresată o invitaţie sau o cerere”, a transmis instituția.