EXCLUSIV/ Sexul din Fermă s-a lăsat cu urmări! Mariei Toader i s-a cerut să facă un test de sarcina

Ferma1

După ce o țară întreagă a fost martoră la partida de amor din „Ferma vedetelor” dintre Maria Constantin și soțul ei, Marcel Toader, se pare că Nea Rață are și o memorie de elefant și simtul umorului. Drept urmare, acestuia îi vine o idee la care nu se așteaptă nimeni. Din păcate, rezultatul nu este cel așteptat de el.

El a provocat-o pe Maria să faca un test de sarcină, însă spre dezamagirea lui a ieșit negativ. Aparent, cei doi nu au fost de suficiente ori servitori împreună. Dacă sezonul trecut Nea Rață a fost naș de cununie, sezonul acesta spera să iasă și un botez, însă strategiile fermei nu au ținut cu el.

Mai sunt două săptămâni în care cei rămași trebuie să demonstreze că merită să ajungă în arena duelului pentru lupta finală. Luni, 23 mai, , Iulia Vântur le va dezvălui fermierilor pe cine a decis Sorana să lase fermierul săptămânii, o decizie cu greutate care poate schimba foarte ușor traiectoria unor personaje cheie din concurs. Nea Rață le va pregăti câteva momente speciale, însă Maria va fi cea pusă în centrul atenției și va avea parte de un test foarte important. Următorii servitori își vor îmbrăca vestele și vor aștepta decizia care îi va trimite sau nu la duel.