EXCLUSIV! Ce s-a ales astazi de Claudiu Patrascu, cel mai risipitor baiat de bani gata al Bucurestiului

claudiu-patrascu-2

Pe Claudiu Pătrășcanu toată lumea îl știe ca pe unul dintre cei mai risipitori băieți de bani gata din Capitală, pe care opulența și extravaganțele l-au adus la sapă de lemn. Dacă acum câțiva ani se plimba în Ferrari, acum a ajuns să pună la vânzare pe site-urile de socializare ceasuri și telefoane.

FANTASTIC! Biletele de cotă 84 şi 2504 au intrat! URMEAZĂ CELE MAI TARI COTE: 1363 si 1988!

claudiu-patrascu-2

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Când a venit criza financiară, Claudiu Pătrașcu a început să-și vândă ceasurile cumpărate în perioada în care credea că banii sunt doar niște hârtii și nu se vor termina niciodată. Cunoscându-l pe Claudiu, clienții au fost conștienți că nu sunt replici ieftine și au lichidat imediat stocul. Chiar dacă vânzările au fost bune, banii nu au fost însă suficienți pentru ca Pătrașcu să revină în forță și să țină pasul cu ceilalți băieți de bani gata din București. Conștient că nu mai are de unde să primească bani, fostul „crai de Dorobanți” a început să dezvolte o adevărată afacere cu ceasuri și telefoane de lux. Așa că, zilnic, Pătrașcu postează diverse modele cu ceasuri de catalog, dar și alte accesorii, a căror prețuri pornesc de la câteva mii de euro și ajung chiar la zeci de mii de euro.

claudiu-patrascu-ceasuri-620x465

Claudiu Pătrașcu a încercat să fie și DJ

Înainte să-i vină ideea de a-și vinde propriile bijuterii, Claudiu s-a văzut nevoit să se angajeze pentru a se întreține. O perioadă a lucrat ca Dj în clubul unui prieten, însă acest job nu a reușit să-l readucă pe linia de plutire, iar banii din muzică nu-i ofereau viața socială de acum câțiva ani.